Skip to content

Allround marketeer met ervaring

België, Vlaams Gewest, BruggeVanden Broele

Allround marketeer met ervaring
Je kan teamdagen op kantoor te Brugge afwisselen met je home office en zo de ideale balans vinden voor jezelf, het team en de organisatie!

Zo maak jij het verschil bij ons

Door je creatieve ideeën, doelgerichte aanpak en inzicht in de doelgroep, creëer je maximale awareness bij onze klanten en prospecten. Zo heb je een impact op de realisatie van onze bedrijfs- en productdoelstellingen, de uitvoering van onze marketing- en communicatieplannen, de groei van onze resultaten en de retentie van onze bestaande klanten.


Vanden Broele, Innoveren met kennis

Vanden Broele is een innovatieve en creatieve kennispartner van overheden en non-profitsector in België. Door onze jarenlange expertise en nauwe samenwerking met ons netwerk creëren we lees-, leer- en software-producten waar iedereen beter van wordt.

Een paar voorbeelden? Met de toepassing eGovFlow zijn we Belgisch marktleider in digitale dienstverlening naar miljoenen burgers. En met onze opleidingen empoweren we jaarlijks duizenden medewerkers van lokale besturen om hun job nog efficiënter en klantgerichter uit te voeren.

Neem een kijkje op www.vandenbroele.be en krijg een voorproefje van nog meer oplossingen.


Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm

 • Alles vertrekt vanuit een goeie kennis van de klanten. Je kunt hun noden, en de manier waarop onze oplossingen waarde toevoegen, vertalen in heldere tekstuele en visuele boodschappen. Je vindt de juiste toon en zet doordachte acties op om hen optimaal te bereiken en te raken, in elke stap van de customer journey.
 • Samen met de collega’s in jouw productteam en in nauw overleg met sales- en marketingcollega’s bedenk je, organiseer je en realiseer je marketing- en communicatieplannen die de leads doen binnenstromen. Hiervoor zet je in op verschillende kanalen, zowel online (mailings, sociale media, website, …) als offline (beurzen, events, partnerships, advertenties, …).
 • Je verdiept je in de impact van je marketingacties, die je evalueert, analyseert en waaruit je lessen trekt: tot welke resultaten leiden acties? Helpen ze doelstellingen te bereiken? Hoe kunnen we acties verbeteren?
 • Je creëert zelf aantrekkelijke schriftelijke en visuele content. Of je stelt duidelijke briefings op voor de realisatie van content door externe partners, die je dan ook vlotjes coördineert en opvolgt.

Dit kan jij bijdragen

Niemand is perfect, ook wij niet 😊 Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil!

 • Je hebt een vlotte pen voor de opmaak van wervende baselines, folderteksten, mails, socials, …
 • Je hebt geen schrik voor het witte blad: uit de kleinste briefing distilleer jij nieuwsbrieven, social posts, … waarin tekst en beeld een duidelijk en aantrekkelijk verhaal brengen.
 • Je hebt enige ervaring met e-mailmarketing en social marketing. Het opzetten van een aantrekkelijke landingspagina of een sterke webform heb je snel in de vingers.
 • Je hebt enige kennis van marketing tools zoals e-mailmarketingsoftware, CRM, CMS, Google Analytics, …
 • Je hebt voeling met grafische tools: Photoshop, inDesign, Illustrator, …
 • Je zet graag de puntjes op de i, zowel communicatief als organisatorisch kunnen we 100% op jouw inzet rekenen. Je bent punctueel, nauwgezet en sterk in het managen van verschillende taken tegelijk.
 • Je hebt interesse voor de werking van overheden. Juridische thema’s en terminologie schrikken jou niet af.
 • Je volgt de belangrijkste marketingontwikkelingen en -trends op de voet op en past ze toe op onze producten/acties.
 • Een goede kennis van het Frans is niet noodzakelijk, maar is zeker meegenomen.


Wat we jou graag bieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een marktconform loon met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Online gesprek - Wij bellen je op voor een eerste babbel.
 3. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Jeremy en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden. jeremy.matthys@vandenbroele.be


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of