Skip to content

Analyst Developer

België, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, BrusselSkryv

Zo maak jij het verschil bij ons
Je helpt klanten met de vereenvoudiging van hun processen. Je identificeert samen met hen de vereenvoudigingsmogelijkheden en zet de ideale applicatie op ons platform, geïntegreerd in het eco-systeem van de klant.


Skryv, Digitale Gov entrepreneurs

Onze missie is om de (digitale) interactie met en binnen de overheid te vereenvoudigen. Wij zijn de snelste manier om overheidsdiensten te digitaliseren. Wij bieden low-code software modules aan. Zowel voor overheidsinstellingen die diensten leveren als voor bedrijven die gebruik maken van digitale overheidsdiensten.

Doordat Skryv deel uitmaakt van de Vanden Broele Group, ervaar je het beste van twee werelden: een dynamische start-up cultuur binnen de stabiliteit van een grotere groep van ervaren spelers.


Onze techstack

De ontwikkeling van onze maatwerkoplossingen en integraties is gebasseerd op een moderne stack: Java, Spring, Node.js, React, Elastic Search, docker, AWS, terraform.


Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm

Je werkt samen met het team om applicaties uit te werken op basis van het Skryv-platform, zowel functioneel als technisch.

Functioneel:

 • Je vereenvoudigt de administratieve processen door opnieuw na te denken over de functionele flow, de informatie in het proces, de formulering van de vragen, enz… Daarbij streef je steeds naar duidelijkheid en vereenvoudiging.
 • Je configureert de oplossing via onze Skryv Studio en test ze uit. Daarbij zoek je naar gemeenschappelijke patronen om het werk te verminderen en onze vereenvoudigingsaanpak te verfijnen.

Technisch:

 • Je praat met de klant om het maatwerk en de integraties vorm te geven. Je moet een goed inzicht krijgen in hun architectuur en niet-functionele vereisten.
 • Je ontwerpt de technische integraties zoals web service calls, security integratie en data fetching.
 • Zodra het technisch ontwerp is goedgekeurd, ontwikkel je de customisaties en integraties, wederom samen met het team.
 • Je doet al het bovenstaande in nauwe samenwerking met de klant tijdens gerichte sprints.
 • Je werkt samen met de rest van het team (peers, product engineers, product owner, sales & marketing) om creatieve en innovatieve oplossingen voor uitdagingen van de klant te identificeren en te definiëren.

Dit kan jij bijdragen

Niemand is perfect, ook wij niet 😊 Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil.

 • Je hebt een masterdiploma in informatica, IT, ... of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een sterke affiniteit met of interesse in webtechnologieën.
 • Je houdt ervan om complexe problemen te analyseren en op te lossen.
 • Je bent een goede communicator, in het Engels, Frans en/of Nederlands. Je vindt het leuk om regelmatig te communiceren met onze klanten en het team. Je houdt altijd de klant in het achterhoofd en krijgt een goed inzicht in hun behoeften.
 • Je wilt verantwoordelijkheid nemen voor je werk en topkwaliteit leveren.
 • Je werkt graag in een team en bent niet bang om hulp te vragen.


Wat we jou graag bieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een marktconform loon met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget of bedrijfswagen met tankkaart, hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Online gesprek - Wij bellen je op voor een eerste babbel.
 3. Challenge - Als we beide overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Laura Praet en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden laura.praet@vandenbroele.be


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of