Skip to content

Business analist digitale dienstverlening

België, Vlaams Gewest, BruggeVanden Broele

Zo maak jij het verschil bij ons
Als business analist voor eGovFlow help je onze klanten om processen in kaart te brengen, te analyseren én om te zetten via ons low code platform naar werkende processen. En zo bouw je mee aan een innovatief product met maatschappelijke impact.

Ceci n’est pas un éditeur

Met Vanden Broele breken we namelijk al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Zo komt 80 procent van onze omzet uit digitale oplossingen zoals software en online kennisportalen op maat van lokale overheden en bedrijven. Onze missie? Embedding knowledge to let grow: als innovatieve en betrouwbare kennispartner willen we lokale overheden en organisaties duurzaam laten groeien. Met een strategische focus op customer intimacy én innovatie, en samen met onze inhouse IT-partner Novado maken we onze groeiambities waar.

Met eGovFlow zijn we Belgisch marktleider in e-loketten bij lokale overheden.


Verantwoordelijkheden

Met de nieuwe module “eGovFlow Do It Yourself” kunnen onze klanten helemaal zelf hun processen van A tot Z uitwerken. Jouw rol bestaat er o.a. in om onze klanten hierin te ondersteunen en hen finaal zo zelfredzaam mogelijk te maken. Maar je zult ook op eigen initiatief of dat van collega’s processen ontwerpen zodat we ze aan onze klanten kunnen aanbieden.

Je analyseert samen met de klanten de te automatiseren processen. Je beschrijft ze volgens modellen zoals BPMN, DMN en occasioneel CMMN. Je zet de modellen en analyse zelf om in een werkend proces met de hulp van een “low code systeem”.

Je bouwt mee aan een procesbibliotheek, denkt mee na over een systeem voor onboarding van nieuwe klanten en methodieken i.f.v schaalbaarheid.

Je werkt nauw samen met product manager, product owner, sales, marketing en customer support.

Onze ideale kandidaat

  • Heeft ervaring met procesanalyse (business of functioneel), dit kan o.a. vanuit de rol van analist, projectmanager/productmanager van software of developer zijn.
  • Zoekt een nieuwe uitdaging met maatschappelijke impact en heeft enige voeling met de werking van een overheid.
  • Blinkt uit in de competenties: analyseren, communiceren en organiseren.
  • Heeft ervaring met BPMN, enige kennis van DMN of CMMN is een troef.


Take ownership. Have an impact. Grow with us.

#WeOwn Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen, initiatieven opzetten.

#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

#WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

#WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

#WeEnjoy In ons hybride samenwerkingsmodel is work-life balance voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.


En daarbovenop…

...kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.

We bieden een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen met tankkaart en leuke extralegale voordelen zoals een hardwarebudget, gsm-abonnement en groepsverzekering.


Wil je graag nog meer weten over ons?

Contacteer Peter en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden: 0496 408 047 of peter.neirinck@vandenbroele.be


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of