Skip to content

DPO/Procescoördinator Informatieveiligheid

België, Vlaams Gewest, BruggeVanden Broele

DPO/Procescoördinator Informatieveiligheid

Je kan teamdagen op kantoor afwisselen met je home office en zo de ideale balans voor jezelf, het team en de organisatie vinden!


Zo maak jij het verschil bij ons

Door jou kunnen onze klanten op hun twee oren slapen op vlak van informatieveiligheid & verwerking van (persoons-)gegevens. Je zorgt er mee voor dat de organisatie en processen compliant zijn met de actuele privacy wetgeving (GDPR) en neemt de lead in het behalen van een ISO 27001 normering inzake informatieveiligheid.


Vanden Broele, Innoveren met kennis.

Vanden Broele is een innovatieve en creatieve kennispartner van overheden en non-profitsector in België. Door onze jarenlange expertise en nauwe samenwerking met ons netwerk creëren we lees-, leer- en software-producten waar iedereen beter van wordt. Voorbeeldje? Met de toepassing eGovFlow zijn we Belgisch marktleider in digitale dienstverlening naar tienduizenden burgers.

Neem een kijkje www.vandenbroele.be en ontdek zelf waar je warm van wordt!


Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm

Je ontwikkelt en verfijnt het beleid over de verwerking van persoonsgegevens. Vanuit je rol als DPO ondersteun je de business, geef je adviezen en ben je aanspreekpunt voor incidenten. Samen met je collega’s van het DPO office zorg je ervoor dat de maatregelen ook hun weg naar de dagdagelijkse werking vinden.

Je helpt Vanden Broele naar een nog hoger informatieveiligheidslevel te brengen door de lead te nemen in een ISO 27001 traject. Je werkt hiervoor nauw samen met externe partners en interne collega’s.

Dit kan jij bijdragen

Niemand is perfect, ook wij niet 😊 Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil.

 • Affiniteit of grote interesse voor de materie, én veel zin om bij te leren en je verder te verdiepen (bijvoorbeeld door het volgen van een DPO-opleiding). Ervaring is uiteraard een extra plus!
 • Een goed begrip kunnen ontwikkelen van zowel de wettelijke kaders als technische vereisten en maatregelen kunnen voorstellen die in een business context gedragen worden.
 • Kunnen motiveren en verbinden, met sterke communicatieve, analytische en organisatorische vaardigheden.


Wat we jou graag bieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een marktconform loon met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget, hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Online gesprek - Wij bellen je op voor een eerste babbel.
 3. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Ann en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden. ann.mistiaen@novado.be


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of