Skip to content

Functioneel analist - project manager

Brugge, Vlaams Gewest, BelgiëSkryv

Dit zegt Robbe, jouw toekomstige collega, over werken bij Vanden Broele

Bij Vanden Broele krijg je heel veel ownership en heb je de vrijheid om jezelf te organiseren. Er zijn mogelijkheden om te groeien naar de rollen die jou het beste liggen. Daarnaast vind ik het leuk dat je de impact van je werk duidelijk kan voelen. We hebben een team waar iedereen elkaar kent en ik kan letterlijk aan iedereen hulp vragen. Ik geniet ook van de vele leuke momenten die doorheen het jaar worden georganiseerd zoals een ‘Thirsty Thursday’, kerstdrink in de Irish Pub of lunch met de collega’s.

Zo maak jij het verschil bij ons

Je bouwt samen met de klant aan toepassingen die de digitale interactie tussen overheid en duizenden burgers verbetert. Door jouw interventies help je onze klanten hun (administratieve) processen te vereenvoudigen aan de hand van ons low-code platform ‘Skryv studio’.


Skryv, Digitale Gov entrepreneurs

Onze missie is om de (digitale) interactie met en binnen de overheid te vereenvoudigen. Wij zijn de snelste manier om overheidsdiensten te digitaliseren. Wij bieden low-code software modules aan. Zowel voor overheidsinstellingen die diensten leveren als voor bedrijven die gebruik maken van digitale overheidsdiensten.

Doordat Skryv deel uitmaakt van de Vanden Broele Group, ervaar je het beste van twee werelden: een dynamische start-up cultuur binnen de stabiliteit van een grotere groep van ervaren spelers.


Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm

 • Je helpt onze klanten met de vereenvoudiging van hun (administratieve) processen.
 • Je bent in de rol van project manager het eerste aanspreekpunt voor je klant en je team in de uitwerking, voortgang, timing en het budget van de diverse projecten.
 • Daarnaast werk je als functioneel analist ook mee in de projecten. Je identificeert samen met de klant de mogelijkheden en zet de ideale case management workflow op ons platform op.
 • Je denkt mee over de functionele flow, de informatie in het proces, de formulering van de vragen …
 • Je configureert de oplossing via Skryv Studio en test ze uit.

Sta je aan het begin van je carrière en spreekt het bovenstaande jou aan? Aarzel dan niet om op deze vacature in te gaan. Gebrek aan ervaring kan je compenseren met enthousiasme, drive en groeipotentieel. Niemand is perfect, ook wij niet! 😊

Dit kan jij bijdragen aan ons team

 • Je hebt voeling met functionele analyse en/of technisch schrijven.
 • Je hebt sterke interesse in web technologieën en IT.
 • Je heb sterke organisatorische en projectmanagement skills, je houdt ervan om een project te coördineren en op te volgen, en te zoeken naar oplossingen.
 • Je kan vlot communiceren. Je voelt je comfortabel bij pairing sessies met klanten en bent bereid om (na verloop van tijd) de leiding te nemen in deze meetings.
 • Je neemt ownership over je werk en wilt steeds topkwaliteit leveren.
 • Samen met een team van een product owner, developers en andere analisten kan je tot creatieve en innovatieve oplossingen komen voor de uitdagingen van de klant.


Wat we jou graag bieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een marktconform loon met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget of bedrijfswagen met tankkaart, hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Online gesprek - Wij bellen je op voor een eerste babbel.
 3. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Robbe en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden: robbe.de.rijck@skryv.com.


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of