Skip to Content

Redacteur/Productcoördinator Gemeentefinanciën

Belgique, Flamande, Région, BruggeVanden Broele

Description de l'offre d'emploi

Kennis beheren en verwerken, daar ben je echt graag mee bezig. Je verdiept je graag in een kennisdomein (voor deze vacature: gemeentefinanciën) en haalt je voldoening uit het helpen van onze klanten met excellente content en ruim gebruikte kennisoplossingen.


Vanden Broele

Innoveren met kennis. Vanden Broele is kennispartner van overheden en non-profits in België. Door onze jarenlange expertise en nauwe samenwerking met ons netwerk creëren we innovatieve kennisoplossingen (digitale tools, opleidingen, e-learnings, publicaties, …) waar iedereen beter van wordt.

Voorbeeldje? Met Vanden Broele Connect zijn we Belgisch marktleider in kennisoplossingen voor (lokale) overheden en is het onze missie om managers, loketmedewerkers, HR-experten en zorgprofessionals met kennis te ondersteunen.

Surf naar www.vandenbroele.be en ontdek waar je warm van wordt!


Stel je voor!

Met het zonnetje op je gezicht fiets je naar je werk. Ondertussen dwalen je gedachten af naar je planning. ’s Ochtends even in het Belgisch staatsblad duiken om de nieuwste relevante wetswijzigingen na te lezen en te verwerken in onze online kennisbibliotheek www.finconnect.be.

In de namiddag wil je de bijdrages voor de volgende nieuwsbrief en het magazine Finzine nalezen. De deadline komt immers in zicht, je zal hen best nog een reminder sturen.

Dan nog een call met een auteur, over de opzet van een e-learning module ‘overheidsopdrachten’. Daarna een meeting met de uitgever over een nieuwe publicatie waar je de lead neemt over de praktische uitvoering.

Je dag is weer goed gevuld. Ah je bent er… Eerst een koffie en je collega’s goeiemorgen zeggen. Met je mok in de ene hand en je laptop in je andere hand start je de dag. Let’s do this!

Pré-requis du poste

Wij dromen van

Een collega met een intrinsieke interesse voor of voeling met het kennisdomein gemeentefinanciën. Met een vlotte pen en oog voor detail, en een talent in plannen en coördineren. Iemand met een digitale mindset die vlot overweg kan met diverse software toepassingen.


Onze waarden

We own. Je krijgt autonomie, je kan ondernemen en je eigen initiatieven opzetten.

We care. We zorgen voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s.

We rise. Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen.

We share. We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme.

We innovate. Constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

We enjoy. Je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.


En daarbovenop…

kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt een interessant waarderingspakket met een marktconform loon en leuke extralegale voordelen zoals een hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering. Bovendien kun je kantoorwerken afwisselen met thuiswerk.


Ben jij de persoon die we zoeken?

Overtuig ons van jouw talent en enthousiasme en solliciteer hier. 

Of wil je eerst nog meer weten over ons?

Contacteer Steven Houbrechts en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden.

E Steven.houbrechts@vandenbroele.be

M +32 498 342 866



ou