Accountmanager Digitale Kennispunten Vlaams-Brabant

Omschrijving

Door jouw goede zorg voor onze klanten realiseer je een grote bijdrage aan de omzetgroei van onze digitale productenlijn. 


Uitgeverij Vanden Broele

Ceci n’est pas un éditeur. We breken namelijk al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Zo komt 75 procent van onze omzet uit digitale oplossingen zoals software en online kennisportalen op maat van lokale overheden en bedrijven. Onze missie? Embedding knowledge to let grow: als innovatieve en betrouwbare kennispartner willen we lokale overheden en bedrijven duurzaam laten groeien.

Voorbeeldje? Met Vanden Broele Connect zijn we Belgisch marktleider in digitale kennisoplossingen. De verschillende licenties in ons digitaal kennispunt maken o.a. politieagenten, managers, loketmedewerkers, HR-experten en zorgprofessionals slimmer. 

Neem gerust een kijkje op https://www.connect-to-viewz.be/  of https://www.blueconnect.be/   


Stel je voor!

Je bent onderweg naar een prospect om een productdemo te geven  over MATConnect, het nieuwste platform in ons gamma aan digitale kennispunten. Je gedachten dwalen af: weer een nieuwe klant erbij sinds gisteren! Er is niets zo tof als prospecten te overtuigen met slimme oplossingen. Ringgg. Je krijgt je eerste telefoon: een collega die vraagt of je volgende week een opleidingssessie kan bijwonen over het nieuw decreet voor lokale besturen, om onze klanten nog beter te kunnen adviseren. Natuurlijk! Oeps, je denkt er plots aan dat je straks nog even je verslag moet afwerken voor de wekelijkse salesmeeting. Ondertussen ben je aangekomen bij de prospect. Let’s do this.


Take ownership. Have an impact. Grow with us.

#WeOwn Jij staat aan het roer van je eigen job: werk je het liefst van thuis uit of zit je liever gezellig tussen collega’s in een van onze kantoren? It’s up to you. 

#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it. 

 #WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch? 

 #WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie. 

 #WeEnjoy Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.


En daarbovenop… ...kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt ook een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen met tankkaart en leuke extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering.

Vereisten

Wij dromen van…

Een geboren relatiebouwer die als een Sherlock de noden van (potentiële) klanten detecteert en het juiste digitaal kennispunt adviseert. Een digital integrator die software en tools snel in de vingers heeft.  Een overtuiger pur sang: iemand die bij wijze van spreken sneeuw zou kunnen verkopen aan Eskimo’s en daardoor vroeger altijd dat puntje extra kreeg op een mondeling examen. 


Jouw knowhow
Je hebt je sporen verdiend in accountmanagement, je hebt affiniteit met (lokale overheden) en je kent de digitale wereld als je broekzak.


Ben jij de persoon die we zoeken?

Overtuig onze HR-manager Chloë van jouw talent en enthousiasme.

Maak kennis met Valerie, je toekomstige collega.