Accountmanager - Uitgeverij

Omschrijving

Door jouw goede zorg voor onze klanten realiseer je een grote bijdrage aan de omzetgroei van onze digitale productenlijn. 


Stel je voor!

Als accountmanager ben jij het unieke aanspreekpunt voor onze klanten. Momenteel zoeken we iemand voor  lokale besturen in de regio Vlaams-brabant/Limburg. Je bent hun kennispartner en weet perfect hoe onze producten waarde kunnen toevoegen. De eerste maanden verwerf je daarom in de diepte kennis over onze digitale producten: dit zijn digitale kennisplatformen zoals https://www.oranjeconnect.be/ of software producten zoals onder andere https://www.egovflow.be/nl).

 

Je focus is, naast het realiseren van verkoopresultaat, het creëren van een lange termijn vertrouwensrelaties en het overtuigen van prospecten om met ons samen te werken. Je weet perfect wat hun noden zijn en bent in die zin ook klankbord voor productontwikkeling & vermarkting.

 

Bij Vanden Broele krijg je heel wat vrijheid. Je werkt vooral van thuis uit, maar we verwachten een transparante rapportering en nauwgezette opvolging van je dossiers. Op vrijdag kom je naar Brugge voor de wekelijkse salesmeeting met je collega Accountmanagers en jouw leidinggevende. 


Uitgeverij Vanden Broele

Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, juridische en sociale sector. 75% van onze omzet komt uit digitale producten, zo breken we al jaren uit het vakje van het "traditionele uitgeven" en bedienen we onze klanten optimaal. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en burgers gemakkelijker maken. 


 

Vereisten

Je blinkt uit in

We zoeken een nieuwe collega die uitblinkt in enthousiasme, overtuigingskracht, professionaliteit en commercieel inzicht. Je kan saleservaring voorleggen en hebt affiniteit met digitale producten.


Wil je eerst nog meer weten over ons voor je je kans waagt als onze kersverse Accountmanager?

  • Maak even een praatje met je toekomstige manager Bram
    M. 0477 63 38 69
  • Of kom via je toekomstige collega Valerie alles te weten over het leven op onze werkvloer 
    M.  0473 69 87 39