Afwerker drukkerij

Omschrijving

Met jouw enthousiasme, nauwkeurigheid en oog voor kwaliteit draai je mee in onze drukkerij en maak je onze klanten gelukkig met mooi afgewerkt drukwerk van de bovenste plank.

 

Vanden Broele Productions

No-nonsense & hands-on. Daar staat Vanden Broele Productions voor. Slimme co-realisaties in digitale & offline publicaties en gepersonaliseerde communicatie. Ontzorgende partner voor bedrijven en overheden in hun communicatie. Maar Vanden broele Productions is meer dan dat: onder het merk Handmade zijn we marktleider in trouwboekjes in België en met de collega’s van het team Document management ontzorgen we besturen in de digitalisering van hun archieven.

Vanden Broele Productions maakt deel uit van de  Vanden Broele group, en is zusje van Behavioral design agency Cayman, Software Innovators Novado & Uitgeverij Vanden Broele.

 

Jouw rollen en verantwoordelijkheden

Samen met je collega’s sta je in voor de kwalitatieve afwerking van ons drukwerk. Je bedient vooral de verzamelhechtmachine, en occasioneel de snij- en vouwmachine. Je springt in bij collega’s van manuele afwerking waar nodig.

Je bent verantwoordelijk voor de netheid en het onderhoud van je werkpost. Je staat in voor kwaliteitscontrole, houdt toezicht op de machines en je stelt ze bij waar nodig.

 

Take ownership. Have an impact. Grow with us.

#WeOwn  Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.

#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen.

#WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

#WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

#WeEnjoy Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 20 vakantiedagen, 6 ADV en 2 extra feestdagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.

 

En daarbovenop…

...kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.

… bieden we jou dagwerk aan met mogelijkheid tot glijden.

Vereisten

Wij dromen van...

Een plichtsbewuste collega met drive. Iemand die houdt van orde & netheid. Een collega die onze producten met zorg weet af te werken en tegelijk ook met deadlines kan omgaan. Iemand met een passie voor de grafische wereld en technisch inzicht.

 

Jouw knowhow

  • Je bent gefascineerd door de grafische wereld: je hebt een diploma grafische technieken op zak, of weet ons warm te maken met een eerste ervaring
  • Je hebt kennis van verschillende afwerkingstechnieken, papiersoorten & grafische technieken.

 

Ben jij de persoon die we zoeken?

Overtuig onze HR-manager Chloë van jouw talent en enthousiasme.

E: HR@vandenbroele.be

 

Wil je eerst nog meer weten over ons?

Stel Didier vragen die alleen jouw toekomstige collega kan beantwoorden.

E didier.vandecasteele@vandenbroele.be
T  0475 35 33 35