Agency manager met commercieel DNA

Functieomschrijving

We zoeken een Agency manager met commercieel DNA en met ervaring in de communicatiesector, die strategisch kan meedenken en een sterk Cayman team van 14 personen kan inspireren, coachen en leiden.

 

Doelgericht, ondernemend, gefocust op resultaten. Nieuwe projecten binnenrijven samen met je creatieve collega’s is iets waar jij je kicks uit haalt. Daarbij fungeer je als ware inspirator voor klant en collega. Jouw interesses omvatten the best of both worlds: creatief denken in een digitale wereld gaat je goed af, maar tegelijkertijd spot je businessopportuniteiten als geen ander.

 

De communicatiesector is je natuurlijke habitat en je kent het reilen en zeilen binnen een agency en/of communicatie-afdeling. Je conceptueel denkvermogen en talent om in grote lijnen te redeneren zorgen ervoor dat strategisch handelen je second nature is.

 

Je bent charismatisch. Presenteren, pitchen, overtuigen, en natuurlijk deals closen – helemaal jouw ding. Relaties oud en nieuw onderhoud je met gemak. Je bent een trekker, vindt ownership belangrijk en apprecieert autonomie en kan een team inspireren, coachen en leiden.

Vereisten

  • · Wat we van jou verwachten :

Behavioural Design staat centraal in het DNA van Cayman; positieve gedragsverandering is ons stokpaardje. We zoeken iemand die naar de wereld kijkt met deze mindset, met kennis van mensen. Deze bewezen succesformule vertaal je naar businessopportuniteiten en concrete opdrachten.

Je neemt initiatief en brengt nieuw werk binnen: zowel bij bestaande klanten als bij nieuwe, want prospecten overtuigen van onze methodiek schrikt je niet af. Je kennis van de business is een handige hulp bij het opbouwen van langetermijnrelaties.

Ook nadat de deal binnen is ben jij de gatekeeper. Je inlevingsvermogen stelt je in staat een duik te nemen in de vraag van de klant en te vertalen naar een briefing. Als ze het even zelf niet weten, dan stel jij de juiste vragen en bedenk je de gepaste creatieve oplossing.

Je kan sterke pitches afleveren, denkt kritisch mee en zet strategie op de voorgrond. Bij productie laat je dan weer los. Jouw nobele missie is ervoor te zorgen dat het eindresultaat beantwoordt aan het concept en voldoet aan alle eisen; die van ons en die van de klant.

Bovenal stel je mensen centraal, dag in dag uit. Je collega’s op het werk, de klant bij zijn project, de eindgebruiker in het concept.

 

  • · Waar je terecht komt :

Cayman creëert merken, strategieën en campagnes waar mensen centraal staan. We researchen, denken en testen, om dan te schetsen, schrijven en ontwerpen. Met deze formule creëren we campagnes die een indruk achterlaten. Met maatschappelijke impact, een hart voor mensen én een positief staartje.

Dagelijks word je omringd door een ijzersterk team van creatievelingen en experts met elk hun eigen talenten. Je valt op hen terug, net zoals zij rekenen op jouw trekkerstalent en sales en leidinggevende skills.

Onze missie? Die van de klant waarmaken. Dat doen we voor kleine en grote, commerciële en non-profit klanten – en alles daar zowat tussenin.

 

  • · Waarom jij voor Cayman kiest :

Projecten met betekenis, werk dat een verschil maakt. Je wilt je magische combo van creativiteit en ondernemerschap nog beter benutten.

Bij Cayman kan dat. Bij ons bouw je elke dag mee aan projecten die er echt toe doen. Diepgang in je professionele leven? Zoek niet verder.

Daarbovenop werk je op de manier waarop jij het best werkt: of dat nu contractueel of als freelancer is.

 

  • · Hoe werken bij Cayman eruit ziet :

#we own. Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen

en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de

resultaten van je werk.

#we rise. Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je

talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en

seminaries? You name it.

#we share. We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise

en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths, toch?

#we innovate. Wij zijn zoals Bohemian Rhapsody in 1975: vooruit op onze tijd. Want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

#we enjoy. Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32

vakantiedagen kan je én een droomreis naar Hawaï boeken én quality time

met je gezin doorbrengen.

 

  • · Kom eens praten :

Zin in een job met impact? Dan leren we je maar al te graag kennen. Kom langs en vertel ons over je ideeën. Laat van je horen aan

hr@cayman.be