Skip to content

Customer Admin collega

België, Vlaams Gewest, BruggeVanden Broele

Zo maak jij het verschil bij ons

Je kan teamdagen op kantoor te Brugge afwisselen met je home office en zo de ideale balans vinden voor jezelf, het team en de organisatie!
Samen met je collega Trees zijn jullie de spilfiguren in de commerciële administratie van onze organisatie: door jullie professionele dienstverlening en vlotte organisatie zijn jullie een cruciale schakel in zowel het ontzorgen van onze klanten als onze collega’s van sales en redactie.

Vanden Broele, Innoveren met kennis

Vanden Broele is een innovatieve en creatieve kennispartner van overheden en non-profitsector in België. Door onze jarenlange expertise en nauwe samenwerking met ons netwerk creëren we lees-, leer- en softwareproducten waar iedereen beter van wordt.

Een paar voorbeelden? Met de toepassing www.egovflow.be zijn we Belgisch marktleider in digitale dienstverlening naar miljoenen burgers. Via onze digitale kennisplatformen, onze boeken en tijdschriften en onze opleidingen empoweren we jaarlijks duizenden medewerkers van lokale besturen om hun job nog efficiënter en klantgerichter uit te voeren.

Neem een kijkje op www.vandenbroele.be en krijg een voorproefje van nog meer oplossingen.

Stel je voor!

Op een zonnige ochtend open je de deur van Vanden Broele, je groet je collega’s, neemt een koffie en opent je computer; Teams, Outlook. Je beantwoordt de vragen van de klanten en je collega’s en verwerkt de bestellingen die via onze webshop zijn binnengekomen. Tussendoor neem je telefoons aan en sta je in voor de verdeling en verzending van de bedrijfspost. Later op de dag krijg je de melding dat een nieuwe publicatie werd afgewerkt alsook een nieuw boek dat geprint werd. Je volgt het stappenplan in onze software/ERP pakket om het boek klaar te kunnen zetten voor verkoop. Zo kunnen de collega’s van verzending onze publicaties aan de klanten kunnen bezorgen. Wat vliegt de tijd! Voor je het weet is het middag en kun je aansluiten bij de collega’s voor de lunch in de tuin.

Wat jij kan bijdragen

Dit kan jij bijdragen

Niemand is perfect, ook wij niet 😊 Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil!

 • Je hebt een diploma Office Management (of gelijkaardig) en staat te popelen om deze vakkennis mee te nemen in de praktijk.
 • Je kan heel goed communiceren, zowel in het Nederlands als in het Frans én zowel mondeling als schriftelijk. Je Frans hoeft zeker niet perfect te zijn, maar durven Frans praten is wat telt.
 • Je hebt een basis kennis van MS Office en vindt snel de weg in softwarepakketten.
 • Je kan jezelf goed organiseren: je komt terecht in een context met veel autonomie waar goeie afspraken tussen collega’s cruciaal zijn.
 • Je zet graag de puntjes op de i, zowel communicatief als organisatorisch kunnen we 100% op jouw inzet rekenen.
 • Je houdt ervan om te werken volgens een vast stramien van uitvoerende taken.
 • Je houdt ervan om in je team mee te denken om onze werking te verbeteren.
 • Je bent een eerste aanspreekpunt voor onze offline productlijn zoals boeken, webshopbestellingen en publicaties dit zowel voor de interne als externe klanten. Je haalt je voldoening uit het verwerken en opvolgen van bestellingen en beantwoorden van vragen.

Wat we jou graag aanbieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een marktconform loon met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatieve werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren

Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

3. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.

2. Online gesprek - Wij bellen je op voor een eerste babbel.

1. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.

Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Trees en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden. trees.willem@vandenbroele.be

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of