Customer Delight Medewerker

Omschrijving

Uitgeverij Vanden Broele

Ceci n’est pas un éditeur. We breken namelijk al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Zo komt 75 procent van onze omzet uit digitale oplossingen zoals software en online kennisportalen op maat van lokale overheden en organisaties. Onze missie? Embedding knowledge to let grow: als innovatieve en betrouwbare kennispartner willen we lokale overheden en organisaties duurzaam laten groeien.

Wist je dat Religiosoft het meest gebruikte boekhoudsoftwarepakket is voor besturen van de eredienst? Maar liefst 1650 van de 1770 Vlaamse besturen vertrouwen op ons programma: https://vlaanderen.religio.be/religiosoft.

 

Stel je voor!

Je bent onderweg naar je werk. Je gedachten dwalen af naar je werkdag. Benieuwd of de update van het programma met de nieuwe features goed gelopen is. Gelukkig heb je gisteren een mooie mailing met stappenplan uitgestuurd zodat het effect op de helpdesk minimaal zal zijn.

 

Toegekomen op kantoor. Daar gaat de eerste telefoon al. Een penningmeester: het lukt hem niet om in te loggen. En in je mailbox wachten je klanten al op jouw hulp. De indiening van het meerjarenplan is toch altijd wel een spannende periode.

 

Maar eerst een koffie en je collega’s goeiemorgen zeggen. Met je mok in de ene hand en de telefoon in de andere hand start je de dag. Let’s do this!

Vereisten

Wij dromen van...

Een enthousiaste collega met  inlevingsvermogen en af en toe wat engelengeduld. Je houdt ervan om mensen uitleg te geven en gaat de extra mile om iemand te helpen. Je werkt nauwgezet en hebt oog voor details. Je bent leergierig: je verdiept je graag in kennismaterie en de werking van softwaretools. Je bent gedreven door efficiëntie: liever voorkomen dan genezen is jouw motto.

 

Jouw knowhow

  • Je hebt een digitale mindset
  • Communicatieve skills, zowel telefonisch, als schriftelijk
  • Supertroef: goede kennis Frans 

 

Take ownership. Have an impact. Grow with us.

#WeOwn Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.

#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

#WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

#WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

#WeEnjoy Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.

 

En daarbovenop…

...kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt een interessant waarderingspakket met een marktconform loon en extralegale voordelen.


Wil je eerst nog meer weten over ons?

Contacteer Jasper en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden.

E jasper.verschaeve@vandenbroele.be

T 050 642 826