Deeltijds administratief medewerker opleidingen

Omschrijving

Met jouw enthousiasme, oog voor detail en klantgerichte aanpak help je mee aan een goede organisatie van onze opleidingen.

 

Uitgeverij Vanden Broele

Ceci n’est pas un éditeur. We breken namelijk al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Zo komt 75 procent van onze omzet uit digitale oplossingen zoals software en online kennisportalen op maat van lokale overheden en organisaties. Onze missie? Embedding knowledge to let grow: als innovatieve en betrouwbare kennispartner willen we lokale overheden en organisaties duurzaam laten groeien.

Wist je dat de Uitgeverij Vanden Broele in de rol van kennispartner jaarlijks 170 opleidingen organiseert en daarmee 4500 deelnemers slimmer maakt?

 

Stel je voor!

Je bent onderweg naar je werk. Je gedachten dwalen af naar de werkagenda van vandaag. De opleiding “La modernisation de l’état civil” komt er binnenkort aan. Eens checken of de spreker het cursusmateriaal al bezorgd heeft, de inschrijvingslijsten controleren, de cursisten een bevestigingsmail sturen en de opleidingsmappen samenstellen. En dan in de namiddag nog een blok facturatie. En ondertussen alle klantenvragen beantwoorden. De dag zal weer voorbijvliegen! Aangekomen op kantoor. Daar gaat de eerste telefoon al: een klant die informatie opvraagt over een geplande opleiding. Dan een korte meeting met Leen en Nikie, je collega’s van het team opleidingen voor een overdracht en briefing. Nu even tijd voor koffie. Met je mok in de ene hand en de telefoon in de andere hand start je de dag. Let’s do this!

 

Take ownership. Have an impact. Grow with us.

#weown Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.

#weshare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

#weinnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

#werise We gaan écht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen.

#weenjoy Je doorsnee werkweek fleuren we op met glijdende uren, getalenteerde collega’s, weinig kans op file en gratis capuccino.

 

En daarbovenop…

Kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving.

Het gaat over een contract voor onbepaalde duur, met een tewerkstelling van twee dagen per week.

Vereisten

Wij dromen van...

Een gemotiveerde collega met sterke administratieve vaardigheden: iemand met aandacht voor details, gezond verstand en inzicht in administratieve flow. Iemand die graag andere mensen helpt, zowel de collega’s uit het team, als de klanten van de uitgeverij.

Je blinkt verder uit in...

  • Een zeer goede kennis Frans: je bent in staat om zowel mondeling als schriftelijk basic klantenvragen te beantwoorden.
  • Goede kennis van Word en Excel. 

Ben jij de persoon die we zoeken?

Overtuig onze HR-manager Chloë van jouw talent en enthousiasme.

  • jobs.vandenbroele.be

Wil je eerst nog meer weten over ons?

Contacteer Nikie of Leen en stel vragen die alleen een collega kan beantwoorden.

  • E: nikie.dhaese@vandenbroele.be | T: 050 642 833
  • E: leen:vanhaecke@vandenbroele.be | T: 050 642 807