Digital Platform Strategist

Omschrijving

Met jouw passie voor innovatieve technologie integreer je de kennis van onze experten naadloos in de leefwereld van onze gebruikers. 


Uitgeverij Vanden Broele

Ceci n’est pas un éditeur. We breken namelijk al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Zo komt 75 procent van onze omzet uit digitale oplossingen zoals software en online kennisportalen op maat van lokale overheden en bedrijven. Onze missie? Embedding knowledge to let grow: als innovatieve en betrouwbare kennispartner willen we lokale overheden en bedrijven duurzaam laten groeien.

Voorbeeldje? Met Vanden Broele Connect zijn we Belgisch marktleider in digitale kennisoplossingen. De verschillende licenties in ons digitaal kennispunt maken o.a. politieagenten, managers, loketmedewerkers, HR-experten en zorgprofessionals slimmer.  Neem gerust een kijkje op https://www.connect-to-viewz.be/ of https://www.blueconnect.be/


Stel je voor!

Je bent onderweg naar het werk. Je gedachten dwalen af naar de boeiende co-creatiesessie die je gisteren met de gebruikers van BlueConnect had. Ons customer engagement programma begint toch echt zijn vruchten af te werpen. Je kan al bijna niet meer wachten om de findings om te zetten in nieuwe features voor het growth & improvement plan dat je aan het schrijven bent. Aangekomen op kantoor. Eerst tijd voor een koffie. In een nieuwsbrief lees je over een nieuw LMS. Je onderzoekt meteen de pro’s en cons en je bekijkt of dit te matchen is met het chatbotproject waar we momenteel met Imec aan werken. Ah, straks teamoverleg! Nog even de functionele roadmap voor MATConnect afwerken zodat je die straks kan voorstellen.


Take ownership. Have an impact. Grow with us.

#WeOwn Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je

werk.

#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

#WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

#WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

#WeEnjoy Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.

 

En daarbovenop…

...kom je terecht in een stabiele en groeiende, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt ook een interessant waarderingspakket met een marktconform loon en leuke extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering. 

Vereisten

Wij dromen van...

een analytische intrapreneur die met sterke communicatie- en organisatie skills de noden van gebruikers en stakeholders naadloos kan vertalen in features en een roadmap. Iemand die met aanstekelijk enthousiasme teams in beweging zet. Een idealist met een visie die het verschil wil maken in een vooruitstrevende omgeving. Iemand die technologie wil inzetten om kenniswerkers nog slimmer te maken.


Jouw knowhow

Je hebt affiniteit met softwareontwikkeling en je hebt je sporen verdiend in digital product management en/of projectmanagement. Je weet dus hoe je verantwoordelijkheid neemt over budgetten. Daarnaast spreek je niet enkel de taal van de business, maar ook die van IT en je kan requirements dus vlotjes vertalen naar onze eigen IT-afdeling binnen zusterbedrijf Novado. Je bent gebeten door alles wat met leren en kennis te maken heeft. Je volgt trends in leeroplossingen op de voet en je boekenplanken schreeuwen design thinking en customer centricity.


Wil je eerst nog meer weten over ons?

Maak kennis met Bram, onze general manager.

E  bram.van.impe@vandenbroele.be

T  0477 63 38 69