Digital Product Manager/Uitgever - Uitgeverij

Omschrijving

Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten.


Uitgeverij Vanden Broele

Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitale producten.


Stel je voor!

Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling.


Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

Vereisten

Je blinkt uit in 

Je talenten zitten ongetwijfeld in het domein van visie, strategie, innovatie en netwerken. Je vindt het zalig om los van het medium te denken. Je bindt moeiteloos een expert aan onze organisatie. Je kunt de collega’s inspireren en instrueren om met succes producten te ontwikkelen, te versterken en te vermarkten.


Je hebt affiniteit met:

  • Productontwikkeling & productvermarkting
  • De noden & trends in openbare besturen
  • De voordelen van print & digital (die je gepast weet in te zetten)


Wil je eerst nog meer weten over ons voor je je kans waagt als onze kersverse Digital Product Manager?

  • Maak even een praatje met je toekomstige manager Bram
    M. 0477 63 38 69
  • Of kom via je toekomstige collega Bart alles te weten over het leven op onze werkvloer
    M. 0494 39 68 62