Skip to content

Doelgroepstrateeg team Burgerzaken

België, Vlaams Gewest, BruggeVanden Broele

Zo maak jij het verschil bij ons

Doelgroepstrateeg Burgerzaken

Ondernemende peoplemanager met visie


Zo maak jij het verschil bij ons

Als doelgroepstrateeg ben je samen met je team verantwoordelijk voor de verdere duurzame groei van het productportfolio en draag je zo bij aan producten die waarde toevoegen aan de werking van de dienst burgerzaken van een gemeente.

Met www.OranjeConnect.be, maar ook bijvoorbeeld met onze software www.Egovflow.be, helpen we dagelijks honderden besturen, en meer dan duizend medewerkers uit de diensten Burgerzaken om de beste mogelijke dienstverlening aan de burger te garanderen.

Een gedreven redactie werkt samen met praktijkmedewerkers om de wetgeving om te zetten naar praktische en bruikbare boeken, dossiers, opleidingen, processen, e-learnings, enz.


Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm

 • Je ontwikkelt een visie voor de ontwikkeling en vermarkting van het productportfolio voor de doelgroep Burgerzaken. Je kan deze visie concretiseren in een strategie en een business plan. Je stelt je eigen budget en doelstellingen op.
 • Je hebt een getraind oog voor trends, opportuniteiten en noden vanuit de markt. Je werkt hiervoor nauw samen met experten (auteurs), redacteurs en collega's die instaan voor digitale productontwikkeling. Je bouwt een sterk netwerk van experten uit. Je kan hen overtuigen om een duurzame lange termijn relatie aan te gaan.
 • Je kan de collega’s uit je team inspireren en motiveren om samen tot een aantrekkelijk en kwaliteitsvol productportfolio te komen en dit op een succesvolle manier te vermarkten. Je neemt de leidinggevende rol op in je team.


Wat we jou graag bieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een aantrekkelijk loonpakket met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen of een mobiliteitsbudget, hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.


Wat jij kan bijdragen

Wie zoeken we hiervoor?

Niemand is perfect, ook wij niet 😊 Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil. Voor deze strategische bussines-rol zoeken we competenties zoals ondernemerschap, visie, strategisch denken en leiderschap. Het dragen van een P&L verantwoordelijkheid en het opmaken van een businessplan en budget maakt ook deel uit van deze rol.

Daarnaast is het belangrijk om voldoende voeling te hebben met de leefwereld van een medewerker of diensthoofd van de dienst burgerzaken of de werking van een lokaal bestuur. Je weet met welke uitdagingen gemeenten geconfronteerd worden, en je hebt voeling met de werking van een gemeente.


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 • Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 • Online gesprek - Wij bellen je op voor een eerste babbel.
 • Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).
 • Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


Vanden Broele, Innoveren met kennis.

Vanden Broele is een innovatieve en creatieve kennispartner van overheden en non-profitsector in België. Door onze jarenlange expertise en nauwe samenwerking met ons netwerk creëren we lees, leer en software-producten waar iedereen beter van wordt.

Neem een kijkje www.vandenbroele.be en ontdek zelf waar je warm van wordt!


Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Sebastiaan en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden: sebastiaan.de.coninck@vandenbroele.be


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of