Enthousiaste collega voor facility

Omschrijving

Samen met je HR-collega’s bouw je mee aan een warme employee experience voor de collega’s van de groep. Je neemt de lead in het creëren en behouden van een gezellige en verzorgde werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt en waar alles werkt.  


Vanden Broele Group

Wij zijn een enthousiaste groep van ongeveer honderd collega’s en vier bedrijven, gespecialiseerd in communicatie en informatie: Uitgeverij Vanden Broele, softwarebedrijf Novado, agency Cayman en grafisch bedrijf Vanden Broele Productions. 


Stel je voor!

Je bent met de fiets onderweg naar het werk… Je gedachten dwalen af naar de meeting die je gisteren had met een aantal collega’s. Je beseft dat de interne verhuis meer met zich meebrengt dan enkel wat bureaus en stoelen verplaatsen… Gelukkig zie je het projectplan al voor ogen waardoor iedereen perfect weet wat ze moeten doen.

Oh, je bent er al bijna. Je vraagt je af hoe ver de tuinman staat met de inrichting van de nieuwe parking in de Uitgeverij. Je beslist zelf om nog eens langs te gaan om te kijken of alles vlot verloopt.

Aangekomen op kantoor. Eerst tijd voor koffie...  Verdorie, de koffiemachine geeft een foutmelding, en het is nog maar net een nieuwe, help! Snel even bellen naar de leverancier en een interne communicatie opmaken. Check, terug naar de orde van de dag. En er staat heel wat gepland: de jaarlijkse milieuaangifte, bestellingen van kantoormateriaal, de aansturing van de klusjesman en een meeting met het partyteam over het nieuwjaarsfeest. Let’s do this! 


Take ownership. Have an impact. Grow with us.

#WeOwn Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.

#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

#WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

#WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

#WeEnjoy Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues. 


En daarbovenop…

...kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt ook een interessant waarderingspakket met een marktconform loon en leuke extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering.

Vereisten

Wij dromen van...

Een creatieve problemsolver die goed kan plannen, organiseren én communiceren. Je bent proactief, heel klantvriendelijk en houdt ervan om structuur aan te brengen. Een goeie kennis Frans is heel mooi meegenomen.


Jouw knowhow

·      Kennis van of interesse voor facility management.

·      MS Office: Word en Excel 

·      Technische feeling


Ben jij de persoon die we zoeken?

Overtuig onze HR-manager Chloë van jouw talent en enthousiasme.


Wil je eerst nog meer weten over ons?

Stel vragen aan Ewoud die alleen jouw toekomstige collega kan beantwoorden.

E : ewoud.van.laethem@vandenbroele.be

T : 050 642 843