Enthousiaste klusjesstudent

Functieomschrijving

Samen met je HR-collega’s bouw je mee aan een warme employee experience voor de collega’s van de groep. Je ondersteunt onze collega van facility in het creëren en behouden van een gezellige en verzorgde werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt en waarin alles werkt.

 

Vanden Broele Group

Wij zijn een enthousiaste groep van ongeveer honderdtwintig collega’s in vier bedrijven, gespecialiseerd in communicatie en informatie: Uitgeverij Vanden Broele, softwarebedrijf Novado, agency Cayman en communicatiepartner Vanden Broele Productions.

 

Een werkdag als klusjesstudent

Je komt 's morgens toe op het werk en met lekkere tas koffie bespreek je samen met Ferre, je sympathieke collega van facility, wat er op je planning staat. In de Uitgeverij blijkt de klink van de voordeur kapot. Je zoekt het juiste gereedschap bij elkaar en vertrekt met de poolwagen naar de Uitgeverij. Terwijl je daar de deur herstelt, merk je op dat de vuilbakken vol zijn. Je leegt de vuilbakken en slaat ondertussen een babbeltje met de collega's op kantoor, waarbij je zelf kleine taakjes oppikt en een oogje openhoudt voor de orde en netheid op de werkplek. In de vergaderzaal is er een lamp gesprongen en staat de kast scheef… Je stemt af met Ferre over de agendapunten die je opmerkt, over de vragen die je collega's stellen en je voert je taken uit. Tot volgende week!

Vereisten

Onze droomkandidaat

Een enthousiaste, plichtsbewuste klusjesstudent die zich één dag of twee halve dagen per week kan vrijmaken. Dit mag een vaste dag zijn, maar de dag mag ook verschillen van week tot week. Je bent de ogen en de oren van facility, werkt resultaatgericht en kan probleemoplossend nadenken. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je hebt ervaring met het gebruiken van materiaal en machines.

 

Jouw knowhow

  • Gevoel voor veiligheid voor jezelf en omstaanders
  • Oog voor detail
  • Aandacht voor orde en netheid
  • Probleemoplossend nadenken en resultaatgericht werken

 

Onze mix aan waarden

  • We own. Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.
  • We rise. Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Vakantiejob tijdens de zomer? Stage lopen? You name it.
  • We share. We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths, toch?
  • We innovate. Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.
  • We enjoy. Je doorsnee werkdag fleuren we op met glijdende uren, getalenteerde collega’s en weinig kans op file.

 

En daarbovenop

… kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met talrijke sympathieke collega's. Je krijgt ook een interessante vergoeding als student.

 

Ben jij de persoon die we zoeken?

Overtuig onze HR-manager Chloë van jouw talent en enthousiasme.

jobs.vandenbroele.be

 

Wil je eerst nog meer weten over ons?

Stel vragen aan Ferre die alleen jouw toekomstige collega kan beantwoorden

E : ferre.verstraete@vandenbroele.be

T : 050 456 176