Enthousiaste marketing- & communicatiecollega

Functieomschrijving

Haal jij energie uit het ontwikkelen van goede content voor e-mailmarketing, websites en social media? Heb je een vlotte pen, een dosis creativiteit en ben je sterk in zelforganisatie?

Lees dan zeker verder en kom ons marketingteam tijdelijk versterken:Uitgeverij Vanden Broele

Ceci n’est pas un éditeur. We breken namelijk al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Zo komt 75 procent van onze omzet uit digitale oplossingen zoals software en online kennisportalen op maat van lokale overheden en bedrijven. Onze missie? als innovatieve en betrouwbare kennispartner willen we overheden en organisaties duurzaam laten groeien.

Voorbeeldje? Met Vanden Broele Connect zijn we Belgisch marktleider in kennisoplossingen voor (lokale) overheden en is het onze missie om managers, loketmedewerkers, HR-experten en zorgprofessionals met kennis te ondersteunen. Neem gerust een kijkje op www.linkedin.com/company/vandenbroele/of www.uitgeverij.vandenbroele.be/ en ontdek wat we zoal doen.


Een dag in het leven van :)

Met een kopje verse koffie open je de deur naar je home office, want vandaag werk je van thuis uit.

Ondertussen dwalen je gedachten af naar je planning. Straks wil je de copy en visual voor een sociale media post en een nieuwsbrief opmaken, je kreeg hiervoor een uitgebreide briefing en hebt al een aantal ideetjes om er iets moois van te maken.

In de namiddag wil je je to do-lijst in Asana verder afwerken. Er staan nog een paar openstaande taken die jouw aandacht verdienen: een aanpassing van een landingspagina, een nieuwe opleiding toevoegen aan de opleidingskalender, de opmaak van een advertentie opvolgen en de online catalogus van de webshop updaten. Hopelijk krijg je alles rond. Gelukkig is er morgen teamoverleg op kantoor, dan bespreken jullie samen de voortgang en taakverdeling. Je kijkt al uit naar de lunch in de tuin.

Het belooft terug een goed gevulde dag te worden…let’s do this!


Functievereisten


Wij dromen van...

Een collega met een vlotte pen, oog voor detail en een stevige dosis creativiteit. Een collega die sterk is zelforganisatie, die graag meedenkt en die zelfstandig aan taken kan werken.


Jouw knowhow

  • Je hebt al eens gewerkt met marketingtools (CMS, CRM of e-mailmarketingsoftware)
  • Je trekt je plan met grafische tools zoals Photoshop, InDesign en Illustrator (of gelijkaardig)
  • Je hebt interesse voor de werking van overheden. Juridische thema’s en terminologie schrikken jou niet af

Take ownership. Have an impact. Grow with us.

We own. Je krijgt autonomie, je kan ondernemen en eigen initiatieven opzetten. Je ziet de resultaten van je werk meteen.

We rise. Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen.

We share. We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11.

We innovate
.
Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

We enjoy. Werk in een wendbaar systeem met de optie voor thuiswerk.


En daarbovenop…

Ons waarderingspakket bestaat uit een goed loon en leuke extralegale voordelen. En we blinken uit in die dingen die echt het verschil maken: een positieve cultuur en investeren in de groei van mensen.

Deze vacature kadert in een tijdelijke versterking van het team. We bieden een tijdelijke contract voor 6 maanden aan, bij voorkeur te starten in september.


Wil je eerst nog meer weten over ons?

Contacteer Delphine en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden:


Delphine.dobbels@vandenbroele.be