Skip to content

Front-end developer Javascript, HTML en CSS

België, Vlaams Gewest, BruggeNovado

Zo maak jij het verschil bij ons

Front-end developer Javascript, HTML en CSS

Je kan je home office afwisselen met teamdagen op kantoor te Brugge en zo de ideale balans vinden voor jezelf, het team & de organisatie.


Zo maak jij het verschil bij ons…

Samen met de collega’s uit jouw team van developers, UX-experten en analisten bouw je mee aan slimme en intuïtieve software met impact. Als front-end developer ben jij breng jij de designs tot leven en heb je zo een directe impact op de ervaring van gebruikers.


Novado, software innovators

Novado helpt overheden en organisaties innoveren met software op maat van hun uitdaging.

Dat doen we altijd met analysetrajecten waarin we de business en gebruikers echt leren kennen. Resultaat? Applicaties die effectief doen wat onze klanten en gebruikers willen dat ze doen.

Duik gerust in een van onze cases of maak kennis met 1 van onze applicaties. www.egovflow.be is Belgisch marktleider in e-lokketten voor lokale overheden helpen we duizenden burgers in hun interacties met hun gemeente of stad.


Onze tech stack

Elk van onze producten heeft wel z'n eigenheid maar onze standaard stack bestaat uit .Net (al dan niet Core) & C# voor de back-end code, Sql Server en Solr voor data en search. Wat de front-end betreft zijn html5/css3 en javascript uiteraard niet weg te denken.

Voor SPA's gebruiken we Vue.js en voor de niet spa toepassingen werken we met Asp.Net MVC+Razor.

Onze standaard ontwikkelomgeving: Visual Studio (altijd de meest recente versie uiteraard), Visual Studio Code en Azure Devops voor source control & work planning. Voor de fans hebben we Resharper en Fork.


Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm

 • In jouw team ben jij verantwoordelijk voor alle front-end ontwikkeling. In heldere en leesbare code zet je designs om in web componenten, websites of web applicaties (kwaliteit primeert op kwantiteit). Je werkt samen met designers en back-end developers binnen een SCRUM-framework.
 • Je onderhoudt en verbetert onze bestaande en nieuwe toepassingen. Je gebruikt de meest recente technologieën, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de verschillende browsers en devices. Je blijft hiervoor mee met de trends en nieuwe ontwikkelingen.
 • Je geeft feedback naar haalbaarheid van de designs en geeft input die gebruikt kan worden om de grafische designs verder te optimaliseren.

Wat jij kan bijdragen

Dit kan jij bijdragen

Niemand is perfect, ook wij niet 😊 Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil.

 • Je hebt ervaring als front-end developer en zo ook met Javascript, HTML en CSS. Je hebt sterke voeling met usability, accessibility, herbruik en onderhoudbaarheid van code, design, …
 • Nice to haves: ervaring met applicatieontwikkeling, moderne javascript frameworks ( React, VueJS), packagemanagers, GIT, JIRA/Azure , Devops, Webpack, kennis van of interesse in unit-testing en integratie testen of ervaring met asynchrone code.

Qua persoon zoeken we een collega die vlot kan samenwerken en pro-actief meedenkt bij het zoeken naar oplossingen. Iemand die ervan houdt kennis te delen, leergierig is, wendbaar en gedreven.


Wat we jou graag bieden

 • · Een waarderingspakket bestaande uit een marktconform loon met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget of bedrijfswagen met tankkaart, hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Online gesprek - Wij bellen je op voor een eerste babbel.
 3. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Jeffrey en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden jeffrey.depretre@novado.be.


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of