Functioneel analist

Functieomschrijving

Als functioneel analist voor https://www.egovflow.be/ help je onze klanten hun processen in kaart te brengen, te analyseren én om te zetten via ons low-code platform naar werkende processen. 


Novado Software Innovators

Novado helpt organisaties innoveren met software op maat van hun uitdaging. Dat doen we altijd met analysetrajecten waarin we de business en gebruikers echt leren kennen. Resultaat? Applicaties die effectief doen wat onze klanten en gebruikers willen dat ze doen. Duik gerust in een van onze cases.

Functievereisten

Jouw verantwoordelijkheden

Met de nieuwe toepassing “eGovFlow Do it yourself” gaan onze klanten helemaal zelf hun processen van A tot Z kunnen uitwerken. Jouw rol bestaat erin om onze klanten hierin te ondersteunen en hen finaal zo zelfredzaam mogelijk te maken.

Je analyseert samen met de klanten de te automatiseren processen. Je beschrijft ze volgens modellen zoals BPMN, DMN of CMMN. Je zet de modellen en analyse zelf om in een werkend proces met de hulp van een “low code systeem”.

Je bouwt mee aan een procesbibliotheek, denkt mee na over een systeem voor onboarding van nieuwe klanten en methodieken i.f.v schaalbaarheid.

Je communiceert proactief met alle stakeholders binnen de organisatie rond de productstrategie en roadmap en werkt nauw samen met product owner, sales, marketing en customer support.


Onze ideale kandidaat

  • Heeft ervaring met procesanalyse (business of functioneel), dit kan o.a. vanuit de rol van analist, projectmanager/productmanager van software of developer zijn.
  • Heeft enige voeling met de werking van een overheid.
  • Blinkt uit in de competenties: analyseren, communiceren en organiseren.
  • Heeft ervaring met een UML of BPMN, enige kennis van DMN of CMMN is een troef.


In welke bedrijfscultuur kom je terecht?

#WeOwn Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.

#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries. Het kan binnen jouw persoonlijke groeitraject.

#WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

#WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

#WeEnjoy In ons hybride samenwerkingsmodel is work-life balance voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.


En daarbovenop…

...kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.

We bieden een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen met tankkaart en extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering.


Stel jezelf voor

En solliciteer via https://www.novado.be/jobs/