Skip to content

Functioneel analist digital Gov

België, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, BrusselSkryv

Functioneel analist digital Gov

Je kan je home office afwisselen met teamdagen op kantoor en werken bij de klant en zo de ideale balans vinden voor jezelf, het team en de organisatie!


Zo maak jij het verschil bij ons

Door jouw interventies help je onze klanten hun (administratieve) processen te vereenvoudigen aan de hand van ons low-code platform. Jullie bouwen samen aan toepassingen die de digitale interactie met duizenden burgers verbetert.


Skryv, Digitale Gov entrepreneurs

Onze missie is om de (digitale) interactie met en binnen de overheid te vereenvoudigen. Wij zijn de snelste manier om overheidsdiensten te digitaliseren. Wij bieden low-code software modules aan. Zowel voor overheidsinstellingen die diensten leveren als voor bedrijven die gebruik maken van digitale overheidsdiensten.

Doordat Skryv deel uitmaakt van de Vanden Broele Group, ervaar je het beste van twee werelden: een dynamische start-up cultuur binnen de stabiliteit van een grotere groep van ervaren spelers.


Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm

Je helpt onze klanten met de vereenvoudiging van hun (administratieve) processen. Je identificeert samen met hen de mogelijkheden en zet de ideale case management workflow op ons platform op. Je denkt mee over de functionele flow, de informatie in het proces, de formulering van de vragen, enz. Je configureert de oplossing via Skryv Studio en test ze uit.

Je vervult de rol van projectmanager in de samenwerking met de klant. Je bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast werk je samen met het team van product owner, developers, sales & marketing om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen voor de uitdagingen van de klant.

Dit kan jij bijdragen

Niemand is perfect, ook wij niet 😊 Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil.

 • Je hebt een master in bedrijfskunde, bedrijfsmanagement,... of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een achtergrond in functionele analyse en/of technisch schrijven.
 • Je hebt een sterke affiniteit met of interesse in web technologieën.
 • Je kan vlot communiceren. Je voelt je comfortabel in workshops met klanten en bent bereid om (na verloop van tijd) de leiding te nemen in deze workshops.
 • Je neemt ownership over je werk en wilt steeds topkwaliteit leveren.


Wat we jou graag bieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een marktconform loon met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget of bedrijfswagen met tankkaart, hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Online gesprek - Wij bellen je op voor een eerste babbel.
 3. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Joan en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden: joan.liu@skryv.com


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of