Skip to content

Functioneel/Business analist

Brugge, Vlaams Gewest, BelgiëSkryv

Je kan teamdagen op kantoor te Brugge afwisselen met je home office en zo de ideale balans voor jezelf, het team en de organisatie vinden!

Zo maak jij het verschil bij ons

Als analist binnen ons platformteam zit je op de voorste rij van ons innovatieve low-code tooling platform voor zowel interne als externe belanghebbenden. Je werkt nauw samen met de product owner, projectmanager en het development team om ervoor te zorgen dat we aan de wensen en behoeften van onze klanten kunnen voldoen. Jouw rol bestaat uit het verzamelen, analyseren en helder beschrijven van de requirements van verschillende stakeholders en het vertalen daarvan naar het development team. Je bent de belangrijke schakel tussen het development team en ons customer succes team en je werkt samen met hen om de doelen en requirements van de klanten om te zetten in tastbare resultaten binnen het platformteam. Kortom, een cruciale rol binnen ons team waarbij je de mogelijkheid hebt om echt impact te maken en de toekomst van ons platform mede vorm te geven!

Skryv, Digitale Gov entrepreneurs
Onze missie is om de (digitale) interactie met en binnen de overheid te vereenvoudigen. Wij zijn de snelste manier om overheidsdiensten te digitaliseren. Wij bieden low-code software modules aan. Zowel voor overheidsinstellingen die diensten leveren als voor bedrijven die gebruik maken van digitale overheidsdiensten.

Het Skryv platform is een low-code platform dat het makkelijk & snel maakt om overheidsdiensten digitaal aan te bieden. Via de Skryv Studio creëer je verschillende flows om zo snel mogelijk een vraag op opdracht van burgers, verenigingen of bedrijven te beantwoorden en af te handelen. Denk hierbij aan renovatiepremies, geboorte aangiftes, aanvragen voor evenementen of terugbetalingen van rampenschade, zowel bij lokale besturen als bij centrale overheden zoals de Vlaamse Overheid of het Brussels gewest.

Het low-code aspect van dit platform maakt dit een stevige technische uitdaging om de juiste balans te vinden tussen generieke componenten die makkelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden enerzijds en anderzijds de nood om vlot aan specifieke gebruikersnoden te voldoen. Als bijkomende interessante architecturale uitdaging is dat deze low-code aanpak verder ingebed zal worden bij het vermarkten van een aantal nieuwe commerciële productlijnen, die een nieuwe grootteorde qua gebruik zullen vereisen.

Doordat Skryv deel uitmaakt van Vanden Broele ervaar je het beste van twee werelden: een dynamische start-up cultuur binnen de stabiliteit van een grotere groep van ervaren spelers.

Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm

 • Je analyseert samen met de interne stakeholders de te automatiseren processen.
 • Je ontwikkelt mee de inzichten en aanbevelingen om de gebruikerservaringen op ons platform te verbeteren.
 • Je beschrijft ze volgens modellen zoals BPMN, DMN en occasioneel CMMN. Je zet de modellen en analyse zelf om in een werkend proces met de hulp van een “low code systeem”.
 • Je bouwt mee aan een procesbibliotheek, denkt mee na over een systeem voor onboarding van nieuwe klanten en methodieken i.f.v schaalbaarheid.
 • Je werkt nauw samen met de productmanager, product owner, sales, marketing en customer support.
 • Je bent maakt deel uit van het testproces en zal je verantwoordelijk zijn voor het begeleiden en coördineren van dit proces. Je zorgt ervoor dat de testresultaten voldoen aan de vooraf gestelde doelstellingen.

Onze ideale kandidaat

 • Heeft een opleiding gevolgd in een relevante richting (bijv. Computer science, Bestuurskunde, Economie, Handelswetenschappen/-ingenieur)
 • Heeft ervaring met procesanalyse (business of functioneel), dit kan o.a. vanuit de rol van analist, projectmanager/productmanager van software of developer zijn.
 • Blinkt uit in de competenties: analyseren, communiceren en organiseren.
 • Heeft ervaring met BPMN, enige kennis van DMN of CMMN is een troef.
 • Zoekt een nieuwe uitdaging met maatschappelijke impact en heeft enige voeling met de werking van
 • een overheid.
 • Haalt energie uit zelfstandig werken alsook werken in teamverband
 • Sterke aandacht voor detail en het vermogen om meerdere prioriteiten te beheren
 • Kan vlot presenteren en heeft goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands als het Engels


Wat we jou graag bieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een marktconform loon met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget of bedrijfswagen en tankkaart, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.
Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

3. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.

2. Online gesprek - Wij bellen je op voor een eerste babbel.

1. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.

Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Nikolaas De Graeve of Toon Timbermont en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden

nikolaas.de.graeve@novado.be / toon.timbermont@skryv.com

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!