Gepassioneerde jobstudent - dataredacteur (1 dag per week)

Functieomschrijving

Ontwikkel kennis en doe ervaring op als jobstudent - dataredacteur binnen een innovatieve, creatieve en duurzame organisatie. Het extra goede nieuws? Je wordt er nog voor betaald ook. 

Ongeveer 1 dag per week actualiseer je samen met je collega-redacteur Willem onze databank (https://www.abclokalebesturen.be/) met informatie over gemeenten. Die informatie krijg je vaak door gemeenten zelf, maar je gaat ook zelf op zoek naar informatie om de databank in te vullen. Dat doe je voor zowel Vlaamse als Franstalige gemeenten. Je bent dus een onmisbare schakel in onze doelstelling om iedereen up-to-date te houden met recente gegevens. 


Vanden Broele Publishers - Ceci n'est pas un éditeur: we breken namelijk al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Zo komt 75 procent van onze omzet uit digitale oplossingen zoals software en online kennisportalen op maat van lokale overheden en bedrijven. Onze missie? Embedding knowledge to let grow: als innovatieve en betrouwbare kennispartner willen we lokale overheden en organisaties duurzaam laten groeien. We geven graag een voorbeeldje: ons handig digitaal kennispunt financieel management https://www.finconnect.be/ biedt meer dan 30 digitale naslagwerken, 1500+ wetteksten, honderden modeldocumenten ...

Vereisten

Wij dromen van ...

... een hands-on, zelfstandige en nauwkeurige student die werk kan leveren met oog voor detail en binnen de vooropgestelde deadlines.

Je blinkt uit in ...

  • Snel en nauwkeurig opzoeken van info en zelfstandig verwerken in de database
  • Basiskennis Frans
  • Een gezonde belangstelling voor de overheid en het Belgische politieke systeem is een mooie meerwaarde, maar is niet noodzakelijk

    Belangrijk! Je kan je telkens 1 dag per week vrijmaken. 


Onze mix aan waarden

  • We own. Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.
  • We rise. Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Vakantiejob tijdens de zomer? Stage lopen? You name it.
  • We share. We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths, toch?
  • We innovate. Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.
  • We enjoy. Je doorsnee werkdag fleuren we op met glijdende uren, getalenteerde collega’s en weinig kans op file.

En nog zo veel meer

Bij Uitgeverij Vanden Broele krijg je niet alleen een mooie vergoeding als student, maar ook 40 supergezellige collega’s. En taart. Echt waanzinnig veel taart.

 

Stel jezelf voor

Solliciteer hier of maak een praatje met Kristen die jou zal begeleiden tijdens je sollicitatie.

E. kristen@vandenbroele.be
T. +32 50 456 188