Groeitraject digital product management

Functieomschrijving

Samen met je collega’s van het productteam zet je een gloednieuw digitaal product op de markt, perfectioneer je de kwaliteit van een subsidieplatform, bouw je aan sterke relaties met stakeholders en bezorg je een glimlach op het gezicht van onze klanten.

 

Vanden Broele Publishers
Ceci n’est pas un éditeur. We breken namelijk al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Zo komt 75 procent van onze omzet uit digitale oplossingen zoals software en online kennisportalen op maat van lokale overheden en bedrijven. Onze missie? Embedding knowledge to let grow: als innovatieve en betrouwbare kennispartner willen we lokale overheden en organisaties duurzaam laten groeien.

Vereisten

Een werkdag in het productteam

Met een dampende mok koffie open je ons gloednieuw subsidieplatform: https://www.subsidiemanager.be/. Aha, één van onze experten heeft weer een subsidie toegevoegd! Even inhoudelijk controleren en de puntjes op de i zetten. Check. Je slaat je Outlookagenda open. Op de planning voor vandaag: een brainstorm met het team over de eerste optimalisaties van ons platform, overleggen met de accountmanagers over de nieuwe klanten, bellen naar de externe subsidioloog en input leveren aan team marketing voor de eerste nieuwsbrief. Je telefoon rinkelt, dat is ongetwijfeld de klant die je zo meteen virtueel gaat opleiden om met het subsidieplatform te werken. De werkdag kan beginnen!

 

Onze droomkandidaat

  • Is heel leergierig en wil graag expert worden in alles wat met subsidies te maken heeft
  • Is ondernemend, proactief, werkt resultaatgericht en heeft een intrinsieke drive om te groeien
  • Is een pietje precies en legt de kwaliteitslat heel hoog
  • Zet klanten altijd op de eerste plaats en is communicatief en servicegericht
  • Goochelt moeiteloos met verzoeken van stakeholders, deadlines en prioriteiten
  • Heeft (net) een master op zak, bij voorkeur in een economische en/of juridische richting.

 

Vanden Broele Publishers als werkgever

We own. Je krijgt autonomie, je kan ondernemen en eigen initiatieven opzetten. Je ziet de resultaten van je werk meteen.

We rise. Grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

We share. We delen niet enkel onze kennis en expertise, maar ook ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1+1 = 11.

We innovate. Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

We enjoy. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.

 

En nog zo veel meer

Bij Uitgeverij Vanden Broele krijg je de kans om in een groeitraject alles bij te leren over Digital Product Management. Je krijgt een mooi waarderingspakket en 40 supergezellige collega’s in Brugge en Genval. En taart. Echt waanzinnig veel taart.

 

Eerst nog meer weten over de vacature? Neem contact op met Herman die ook een groeitraject in Product Management aflegde.

E. herman.vaneeckhout@vandenbroele.be
T. +32 470 49 80 56