Groeitraject HR business partner

Functieomschrijving


In dit groeitraject krijg je de kans om te groeien naar een volwaardige HR BP. Als lead in het aantrekken, screenen, onboarden van nieuwe collega’s, bouw je mee aan sterke en complementaire teams. Ook ben je de HR-partner voor de collega’s van onze Franstalige team.Vanden Broele Group

Aangenaam kennismaken. Wij zijn 63 jaar jong. We legden al een lange en boeiende weg af: van een succesvolle bestuursdrukkerij naar 4 onafhankelijke en wendbare bedrijven: Uitgeverij Vanden Broele, softwarebedrijf Novado, agency Cayman en grafisch bedrijf Vanden Broele Productions. Samen tellen we een 100 tal collega’s. Onze focus op customer intimacy trekken we door naar ons HR-beleid. #WeCare kregen we als extra waarde van onze medewerkers cadeau. Ook denken we niet graag in hokjes, maar in ‘mensen met talenten’, steeds zoekend naar de optimale match met de op te nemen rollen binnen het team.

Functievereisten

Stel je voor!

Woensdagmorgen. Met een tas dampende koffie visualiseer je de werkdag. Je start de dag met een brainstorm over de aanwerving van een nieuwe collega voor het productteam van de Uitgeverij. Je wilt goed vast hebben wat de noden zijn en hoe je deze naar een vacature en competentieprofiel kan vertalen. In de namiddag werk je van thuis uit om de tekst uit te schrijven en je rekruteringsstrategie uit te werken. Ondertussen werk je verder aan optimalisaties van onze jobsite en plan je jouw sollicitatiegesprekken in. Je sluit de dag af met een online meeting met de leidinggevende van ons team te Genval, over de opstart van een nieuwe collega. Yes, let’s do this!


Wij dromen van...

Een enthousiaste collega met ervaring in rekrutering & selectie, met passie voor HR en die graag meedenkt. Een adviserend klankbord voor leidinggevenden in de zoektocht naar hun nieuwe collega’s. Een sterke organisator en coördinator, iemand die gestructureerd werkt, graag toewerkt naar resultaten en die positief kan aansturen richting een oplossing. Creativiteit en vlot kunnen werken met digitale tools zijn de spreekwoordelijke kersen!


Jouw knowhow

  • Een goede kennis van rekrutering & selectiemethodieken, en HRM in het algemeen.
  • Een (eerste) relevante werkervaring in HR
  • Zeer goede kennis van het Frans


Take ownership. Have an impact. Grow with us.

#WeOwn Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.

#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

#WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

#WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

#WeEnjoy Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.


En daarbovenop…

…kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Ons waarderingspakket bestaat uit meer dan alleen maar een goed loon en extralegale voordelen. We blinken uit in die dingen die echt het verschil maken: we investeren in de groei van mensen en een positieve cultuur.


Ben jij de persoon die we zoeken?

Overtuig onze HR-manager Chloë van jouw talent en enthousiasme en solliciteer. 

Wil je eerst nog meer weten over ons?

Stel vragen aan Ewoud die alleen jouw toekomstige collega kan beantwoorden. 

E: ewoud.van.laethem@vandenbroele.be - T: 050 642 843