Groeitraject productmanagement kennistools

Functieomschrijving

Haalde je een diploma bestuurskunde, pol & soc of ben je afgestudeerd in een juridische richting en ben je gepassioneerd door hoe kennis en digitalisering kunnen bijdragen aan sterke overheden? In dit groeitraject krijg je de kans om verschillende rollen binnen de organisatie op te nemen en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van producten met maatschappelijke impact.


Ceci n’est pas un éditeur. We breken namelijk al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Zo komt 75 procent van onze omzet uit digitale oplossingen zoals software en online kennisportalen op maat van lokale overheden en bedrijven. Onze missie? Embedding knowledge to let grow: als innovatieve en betrouwbare kennispartner willen we lokale overheden en organisaties duurzaam laten groeien.

Voorbeeldje? Met Vanden Broele Connect zijn we Belgisch marktleider voor overheden in kennisoplossingen en is het onze missie om politie, managers, loketmedewerkers, HR-experten en zorgprofessionals met kennis te ondersteunen. Neem gerust een kijkje op www.finconnect.be , www.blueconnect.be, www.subsidiemanager.be of www.egovflow.be.


Een groeitraject?

In dit groeitraject krijg je de kans om te groeien naar de rol van productmanager of uitgever. Je komt terecht in een redactieteam en neemt daar de rollen op die nodig zijn om de gestelde objectieven te bereiken. Redactiewerk, meewerken aan publicaties, het opzetten van een webinar, de coördinatie van een tijdschrift of een nieuw digitaal project opzetten: dit zijn allemaal taken waar je met passie en volharding induikt. Je verdiept je in onze doelgroep én kennisdomein en verkrijgt voeling met de leefwereld van onze klanten. Je werkt onder de vleugels van een ervaren uitgever, maar kan al snel meedenken, verantwoordelijkheid nemen en autonoom werken.

Functievereisten

Wij dromen van...

Een collega met een sterke intrinsieke driver, ondernemend en leergierig. Iemand die zowel diep in de kennis kan duiken, vaak met de voeten in de modder, en daarbij ook wilt meedenken over businessplan en objectieven. Iemand die energie krijgt uit het behalen van resultaten, en sterk is in coördineren, plannen & organiseren.


Jouw knowhow

  • Je hebt affiniteit met de werking van lokale besturen.
  • Je hebt bij voorkeur een diploma in een juridische richting, pol & soc of bestuurskunde.

Je hebt een digitale mindset en kan vlot overweg met diverse software toepassingen.


Take ownership. Have an impact. Grow with us.

We own. Je krijgt autonomie, je kan ondernemen en eigen initiatieven opzetten. Je ziet de resultaten van je werk meteen.

We rise. Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

We share. We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11.

We innovate. Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

We enjoy. In een wendbaar systeem met de optie voor thuiswerk en 32 vakantiedagen kan je quality time met je geliefden doorbrengen of die droomreis naar Hawaï boeken. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.


En daarbovenop…

Bij Uitgeverij Vanden Broele krijg je niet alleen een mooi waarderingspakket met veel extralegale voordelen, maar ook 45 supergezellige collega’s.


En taart. Echt waanzinnig veel taart


Ben jij de persoon die we zoeken?

Overtuig onze HR-manager Chloë van jouw talent en enthousiasme. Solliciteer via de jobsite:

www.jobs.vandenbroele.be


Wil je eerst nog meer weten over ons?

Stel Philippe vragen die alleen een toekomstige collega kan beantwoorden.


E philippe.vandevyver@vandenbroele.be

M 0497 827 312