Overslaan naar content

HR Stage

Brugge, Vlaams Gewest, BelgiëVanden Broele

Zo maak jij het verschil bij ons

Binnen ons innovatief bedrijf kan je een generalistische HR-stage lopen tijdens het academiejaar 2024-2025. Samen met je collega’s van het HR-team draag je bij aan een betekenisvolle employee/candidate experience. Talent matching, performance management, onboarding, employer branding, HR administratie, reward & preventie zijn thema's die dagelijks aan bod komen binnen ons team. Doorheen jouw stageperiode krijg je de kans om verantwoordelijkheden op te bouwen binnen enkele thema's afhankelijk van je sterktes en interesses. 

Jouw leerdoelen kunnen er als volgt uitzien : 

 1. Als volwaardig lid van het HR & Facility team bezorg je onze medewerkers een onvergetelijke employee journey. Je werkt samen met het team korte en lange termijn rekruteringsstrategieën uit voor onze vacatures en neemt de lead in het uitvoeren van enkele stappen uit het rekruteringsplan. Je zorgt ook voor een warm contact met de kandidaten en een nauwkeurige planning van selectiegesprekken. 
 2. Je zet de onboardingstrajecten op en bent samen met de HR-partner klankbord voor het team bij vragen omtrent de opstart van een nieuwe collega. Daarnaast doe je voorstellen om onze onboardingsflow te optimaliseren. 
 3. Met jouw communicatietalent verzorg je onze aanwezigheid op sociale media en bouw je mee aan een sterk werkgeversmerk. Eveneens ben je het aanspreekpunt voor de werknemers en verzorg je daarbij de interne / externe communicatie. 
 4. Je staat ook in voor de ondersteuning van de HR-administratie en reward door o.a. planning en prestaties bijhouden en opvolgen, policies opmaken en laten ondertekenen, simulaties en loongesprekken voorbereiden, etc.

Dit kan jij bijdragen

Wij zoeken een gepassioneerde stagiair die niet alleen uitblinkt in persoonlijk leiderschap en autonomie, maar ook in open en duidelijke communicatie. Je bent goed in de omgang met collega’s, kandidaten en externe partners. Je kan goed plannen en organiseren en je bezit over de nodige integriteit en discretie. Met jouw enthousiasme en frisse ideeën draag je bij aan ons innovatief, creatief en duurzaam HR-beleid.


Wat we jou graag bieden

 • Een leerervaring waar je eindelijk je theoretische kennis kan omzetten naar de praktijk. Een kans om te groeien en evolueren, met coaching door ervaren collega’s.
 • De mogelijkheid om na of tijdens je stage als jobstudent te werken of na je stage door te stromen naar een groeitraject binnen een omgeving met veel groeimogelijkheden.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatieve werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons stage te lopen:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Kennismaking - We nodigen jou uit voor een babbel bij ons op kantoor.
 3. Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of