Skip to content

Kennismedewerker met expertise in 'Burgerzaken'

België, Vlaams Gewest, BruggeVanden Broele

Kennismedewerker met expertise in ‘Burgerzaken’

Je kan teamdagen op kantoor afwisselen met je home office en zo de ideale balans vinden voor jezelf, je team en de organisatie!


Zo maak jij het verschil bij ons

Je weet hoe het er aan toegaat op een dienst Burgerzaken, beter nog: je maakt er deel van uit. Je bent actief op het domein Burgerlijke Stand, Vreemdelingen of Bevolking. Je wilt je opgedane kennis ook inzetten om andere collega's te helpen door je expertise te delen, samen met de redactie van OranjeConnect. Zo kun je met jouw praktijkkennis meewerken onze producten beter maken.


Vanden Broele, Innoveren met kennis.

Vanden Broele is een innovatieve en creatieve kennispartner van overheden en non-profitsector in België. Door onze jarenlange expertise en nauwe samenwerking met ons netwerk creëren we lees, leer en software-producten waar iedereen beter van wordt.

Neem een kijkje www.vandenbroele.be en ontdek zelf waar je warm van wordt!


Waar ga je deel van uitmaken?
Met OranjeConnect, maar ook bijvoorbeeld met onze software eGovFlow, helpen we dagelijks honderden besturen, en meer dan duizend medewerkers uit de diensten Burgerzaken om de beste mogelijke dienstverlening aan de burger te garanderen. Een gedreven redactie werkt samen met praktijkmedewerkers om de wetgeving om te zetten naar praktische en bruikbare boeken, dossiers, opleidingen, processen enz. Naast onze producten bieden we ook een dienstverlening aan om antwoord te geven op specifieke vragen en cases.


Wat ga je doen?
Sommige medewerkers focussen op het actueel houden van een boek of dossiers, anderen helpen bij het beantwoorden van vragen, screenen ons platform op foutjes of volgen de actualiteit en helpen ons kort op de bal te spelen. We zoeken hierin naar een match tussen wat je zelf wil doen, en wat we vandaag nodig hebben.

Wie zoeken we vandaag?

  • Een medewerker Vreemdelingen die ons wekelijks kan bijstaan. Idealiter werk je niet voltijds op de dienst Vreemdelingen van een lokaal bestuur, en wil je die werkweek aanvullen met een vaste opdracht bij ons.
  • Een medewerker met voldoende ervaring die het domein Vreemdelingen uitgelegd krijgt aan startende medewerkers.
  • Een medewerker burgerlijke stand met ervaring voor het uitwerken en ondersteunen van een aantal projecten.


Wat we jou graag bieden

  • Een job met impact, waar je jouw kennis kan inzetten om onze dienstverlening naar de diensten Burgerzaken en de burger te verbeteren.
  • Een ervaring op maat, die tegemoetkomt aan jouw sterktes (en/of groeipotentieel), en flexibel is in hoeveel hooi je op je vork neemt en wanneer je dat doet. We hebben experten die jaarlijks een opdracht erbij nemen, en experten die zich wekelijks voor ons inzetten.
  • Een aantrekkelijke bijverdienste, waar we op zoek gaan naar de meest voordelige formule die matcht met de situatie.


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

Stap 1 - Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.

Stap 2 - Een kennismaking met de collega’s van het team

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Sebastiaan en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden Sebastiaan.de.coninck@vandenbroele.be


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of