Manager kennistools - welzijn & zorg

Omschrijving

Als een intrapreneur neem je de lead over de verdere uitbouw van het merk VIEWZ: de informatie- en inspiratiebron voor professionals in welzijn en zorg.  Je ontwikkelt samen met experts uit het werkveld kennistools zoals tijdschriften, boeken, interactieve spellen en digitale kennisplatformen die waarde toevoegen aan de werking van professionals in de sector welzijn en zorg.

Een werkdag als manager kennistools

Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een kennisexpert, een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product, een meeting met je collega-redacteur die je bijstaat bij de verwerking van nuttige content, een planningsvergadering met het sales- en marketingteam, een pitch aan de general manager & finance over je business case, budget & strategisch meerjarenplan. En tussenin nog een congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen, of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling.

De perfecte mix van waarden

We own. Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.

We rise. Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

We share. We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

We innovate. Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

We enjoy. Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.

En nog zo veel meer

Je komt terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt ook een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen met tankkaart en leuke extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering.

Vereisten

Onze droomkandidaat


Onze droomkandidaat is een overtuigende collega met drive en energie om ons merk VIEWZ verder uit te bouwen. Iemand die in staat is om de kennisnoden van de sector te vertalen naar leer-, lees- en doe-producten die waarde toevoegen. Een proactieve intrapreneur, een bruggenbouwer met commerciële feeling, businessinzichten, een digitale mindset en projectmanagement skills. Iemand met kennis van noden en trends in de sector van welzijn & zorg en project managementskills (helikopterview, plannen, organiseren, etc.) Als die persoon daarbovenop nog ervaring heeft met de ontwikkeling van (digitale) kennisproducten en de vermarkting ervan, blaast hij/zij ons helemaal van onze sokken.


Vink je niet alle checkboxes af, maar heb je voeling met de zorgsector en vooral heel veel zin om eraan te beginnen? Bezorgt deze vacature je slapeloze nachten? Waag dan toch je kans, want onze groeitrajecten op maat toveren je in no-time om tot onze droomkandidaat.


Wil je voor je solliciteert nog meer weten over ons? 
Stel Bart vragen die alleen een toekomstige collega kan beantwoorden. 

E: bart.keirse@vandenbroele.be