Manager kennistools Zorg & Welzijn

Omschrijving

Als een echte ‘intrapreneur’ neem je de lead over de verdere uitbouw van het merk VIEWZ en ontwikkel je samen met experts uit het werkveld kennisproducten die waarde toevoegen aan de werking van professionals uit de sector zorg & welzijn.  

 

Uitgeverij Vanden Broele

Ceci n’est pas un éditeur. We breken namelijk al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Zo komt 75 procent van onze omzet uit digitale oplossingen zoals software en online kennisportalen. Onze missie? Embedding knowledge to let grow: als innovatieve en betrouwbare kennispartner willen we lokale overheden en organisaties duurzaam laten groeien.

 

Voorbeeldje? Met Vanden Broele Connect zijn we Belgisch marktleider in digitale kennisoplossingen. En met het merk VIEWZ is het onze missie om welzijns- en zorgprofessionals te ondersteunen in hun werking. Neem gerust een kijkje op  www.viewzinspiratie.be.

 

Stel je voor!

Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een kennisexpert. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met je collega-redacteur die je bijstaat bij de verwerking van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een pitch aan de general manager & finance over je business case, budget & strategisch meerjarenplan. En tussenin nog een congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling.

 

Take ownership. Have an impact. Grow with us.

#WeOwn Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.

#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

#WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

#WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

#WeEnjoy Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.

 

En daarbovenop…

...kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt ook een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen met tankkaart en leuke extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering.

Vereisten

Wij dromen van...

Een overtuigende collega met drive & energie om ons merk VIEWZ verder uit te bouwen. Iemand die in staat is om de kennisnoden van de sector te vertalen naar leer-, lees- en doe-producten die waarde toevoegen. Een proactieve ‘intrapreneur’, een bruggenbouwer met commerciële feeling, businessinzichten, een digitale mindset en projectmanagement skills.

 

Jouw knowhow

  •  Kennis van noden en trends in de zorg & welzijnssector.
  • Project managementskills (helicopterview, plannen, organiseren, …)
  • Extra troef? Ervaring met de ontwikkeling van (digitale) kennisproducten & de vermarkting ervan. 

Ben jij de persoon die we zoeken?

Overtuig onze HR-manager Chloë van jouw talent en enthousiasme.

 

Wil je eerst nog meer weten over ons?

Stel Femke vragen die alleen een toekomstige collega kan beantwoorden. 

E: femke.de.lameillieure@vandenbroele.be