.NET developer

Omschrijving

Samen met je team van developers, UX-experten en analisten bouw je slimme en intuïtieve software op maat van klanten en hun eindgebruikers.

 

Novado

Team Novado helpt organisaties innoveren met slimme software-oplossingen. Dat doen we via laagdrempelige analysetrajecten die ons toelaten om zo veel mogelijk in te spelen op noden van zowel klanten als eindgebruikers. Resultaat? Gebruiksvriendelijke software die écht doet wat onze klanten willen.

 

Stel je voor!

  • Met je technische bagage, sterke programmeerskills en inzicht in softwarestructuur ben je een frisse wind door ons team van developers.
  • Je ontwikkelt betrouwbare en gebruiksvriendelijke applicaties in .NET en denkt na over herbruikbaarheid van je code.
  • Je volgt de nieuwste trends in .NET op de voet; zo experimenteerde je bijvoorbeeld al met .NET Core.
  • Je leert van de experts in je team, maar je zorgt zelf ook voor een waardevolle inbreng.

De perfecte mix van waarden

We own. Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.

We rise. Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

We share. We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths, toch?

We innovate. Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd. Constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

We enjoy. Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. Zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.

 

En nog zo veel meer

Je komt terecht in een stabiele maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt ook een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen met tankkaart en leuke extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering.

Vereisten

Onze droomkandidaat

Is iemand die heel graag programmeert. Je kan autonoom werken, bent (zelf)kritisch en je kan analytisch denken.

 

Jouw knowhow

  • .NET, Microsoft en C# kennen weinig geheimen voor jou.
  • De woorden continuous integration, unit testing, delegates en generics komen spontaan bij je op tijdens een potje Scrabble.
  • Je beschikt over een degelijke technische kennis, bent hands-on en hebt een passie voor programmeren.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Overtuig onze HR-manager Chloë van je talenten en enthousiasme.

 

Wil je eerst nog meer weten over Novado?

Stel vragen aan Jeffrey die enkel een toekomstige collega kan beantwoorden.