Operations Manager - Uitgeverij

Omschrijving

Door jouw inzichten in en jouw kennis van lean en procesmanagement neem je onze organisatie op sleeptouw richting ‘operational excellence’. Hierdoor stel je jouw collega’s in staat om hun job nog beter uit te voeren en ondersteun je de duurzame groei van Uitgeverij Vanden Broele.

 

Uitgeverij Vanden Broele

Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitale producten.

     

Stel je voor!

De job van operations manager? Die is helemaal nieuw binnen Uitgeverij Vanden Broele. Jouw impact zal dus van in het begin voelbaar zijn!

 

Maar uiteraard hebben we wel al een visie over jouw functie:

Je krijgt de leiding over een team en organiseert de dagelijkse werking. Je plant, organiseert en ruimt hindernissen uit de weg. Je coacht en motiveert collega’s. Je werkt afwisselend in onze kantoren in Brugge en in Genval. Je zet structuren op. Je analyseert de processen, doet voorstellen tot verbetering en neemt de lead in de implementatie van innovatie- en verbetertrajecten. Je bent de organisatorische sparringpartner voor de general manager en de rustige rots in de branding voor de collega’s uit je team. Je combineert een focus op efficiëntie met een focus op tevreden medewerkers.

Vereisten

 Je blinkt uit in 

… organisatie- en analysevermogen. Die talenten koppel je aan hele sterke people managementvaardigheden. En je bent perfect tweetalig (N/F).

 

Je hebt affiniteit met:

  • Lean, procesmanagement & tools
  • Change management
  • Operational excellence


Wil je eerst nog meer weten over ons voor je je kans waagt als onze kersverse Operations Manager?

  • Maak even een praatje met je toekomstige manager Bram
    M. 0477 63 38 69