Procescoach met projectleider-skills

Omschrijving

Met jouw gave om complexe materie eenvoudig te maken neem je de lead in het opzetten en optimaliseren van processen en coach je onze mensen naar een NewWayOfWorking. #WeInnovate. 

 

Vanden Broele Productions

No-nonsense & hands-on. Daar staat Vanden Broele Productions voor. Slimme co-realisaties in digitale & offline publicaties en gepersonaliseerde communicatie. Ontzorgende partner voor bedrijven en overheden in hun communicatie. Maar Vanden broele Productions is meer dan dat: onder het merk Handmade zijn we marktleider in trouwboekjes in België en met de collega’s van het team Document management ontzorgen we besturen in de digitalisering van hun archieven.

 

Vanden Broele Productions maakt deel uit van de  Vanden Broele group, en is zusje van Behavioral design agency Cayman, Software Innovators Novado & Uitgeverij Vanden Broele.

 

Jouw rollen & verantwoordelijkheden

In de rol van procesmanager zet je nieuwe processen op, verbeter je bestaande en zorg je voor goeie tools en kwaliteitsstandaarden. Als projectleider ben je samen met de teams verantwoordelijk voor een correcte inschatting en een succesvolle oplevering. Je streeft over projecten heen telkens naar een consistente aanpak. Ten alle tijde neem je de rol van coach op, in het ondersteunen, en begeleiden van mensen. Je bent medetrekker in de Vanden Broele Graphics Academy en streeft ernaar dat alle collega’s zich competent voelen in de rollen die zij opnemen.

 

Take ownership. Have an impact. Grow with us.

#WeOwn  Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.

#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

#WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

#WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

#WeEnjoy Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.

 

En daarbovenop…

...kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen met tankkaart en leuke extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering.

Vereisten

Wij dromen van...

Een sterke peoplecoach. Een bruggenbouwer. Iemand die snapt dat processen gemaakt worden door mensen, en niet omgekeerd. Een analyticus en digitale duizendpoot die de grote lijnen detecteert en complexe materie eenvoudig maakt. Een echte planner en organisator, die de principes van agile integreert.  Iemand die structuur kan aanbrengen. Een strategisch denker die de bedrijfsstrategie kan vertalen naar concrete werking, organisatie en processen. Iemand die in staat is om enerzijds een visie te brengen en te verdedigen om die nadien als team te realiseren.

 

Jouw knowhow

  • Feeling met lean management.
  • Feeling met de grafische sector en ICT.
  • Kennis van communicatie- en coachingtechnieken.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Overtuig onze HR-manager Chloë van jouw talent en enthousiasme.

  • jobs.vandenbroele.be

Wil je eerst nog meer weten over ons?

Stel Dieter vragen die alleen jouw toekomstige collega & leidinggevende kan beantwoorden.

E: dieter.dumolin@vandenbroele.be