Skip to content

Redacteur - content manager

Brugge, Vlaams Gewest, BelgiëVanden Broele

Zo maak jij het verschil bij ons

Kennis beheren en verwerken, daar ben je echt graag mee bezig. Je verdiept je graag in een kennisdomein en haalt je voldoening uit het inspireren en versterken van onze klanten met excellente content. 


Vanden Broele, innoveren met kennis

Vanden Broele is een innovatieve en creatieve kennispartner van overheden en non-profitsector in België. Door onze jarenlange expertise en nauwe samenwerking met ons netwerk creëren we lees-, leer- en software-producten met grote impact op onze doelgroep. Neem een kijkje www.vandenbroele.be en ontdek zelf waar je warm van wordt!


Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm 

 • Samen met onze collega’s en externe experten houd je onze online kennisplatformen HRMconnect, MATconnect en FINconnect up-to-date met relevante, aantrekkelijke en sterke content.
 • Binnen onze platformen bieden we onze kennis aan onder verschillende mediavormen (tekst, video, podcast, procedures, e-learnings etc.) – jij kan voor elk kennisstuk het juiste format onderscheiden en uitwerken op maat van onze klanten (de lokale besturen).
 • Je werkt ook mee aan de verdere uitbouw van de platformen. Samen met collega’s/experten kan je nieuwe kennisdomeinen verkennen, aanboren, en ontsluiten op onze kennisplatformen.
 • Je houdt steeds de vinger aan de pols bij de lokale besturen met als doel onze sterke band te onderhouden en hoe wij hen kunnen versterken als kennispartner.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt van ons bedrijf waar we onze doelgroep ontmoeten en onze contacten versterken. Dit kan gaan over e-learnings, webinars, studiedagen, events etc.

Wie zoeken we hiervoor? 

 • Je hebt een vlotte pen. Het schrijven en nalezen van nieuwsberichten of artikels voelt voor jou heel natuurlijk aan.
 • Je werkt gestructureerd en bent een krak in het maken van een planning.
 • Je hebt een digitale mindset en kan vlot overweg met software toepassingen.
 • Je hebt een ondernemende spirit, neemt initiatief en haalt energie uit teamwork.
 • Je bent geïnteresseerd in de lokale overheden (steden, gemeenten, regio-werkingen die verbindingen leggen met lokale actoren en stakeholders, lokale vzw’s etc.) en je voelt affiniteit met deze sector.
 • Je bent leergierig en bereid je te verdiepen in juridische en bestuurskundige thema’s.
 • Je hebt ervaring met contentmedia als video en/of podcast, of minstens goesting om je hierin te verdiepen en ermee te experimenteren.

Niemand is perfect, ook wij niet 😊 Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil. Binnen het team is er ruimte om jouw rol en verantwoordelijkheden nog te laten groeien of wijzigen volgens jouw eigen wil en interesses. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn eigen talenten te ontwikkelen en in te zetten voor het team.


Wat we jou graag bieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een marktconform loon met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.


Eén, twee, drie - start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Online gesprek - Wij bellen je op voor een eerste babbel.
 3. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Liesbeth en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden
liesbeth.declercq@vandenbroele.be


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of