Skip to content

Redacteur - kenniscreator -Team HR en Management

België, Vlaams Gewest, BruggeVanden Broele

Zo maak jij het verschil bij ons

Vanden Broele, Innoveren met kennis.

Vanden Broele is een innovatieve en creatieve kennispartner van overheden en non-profitsector in België. Door onze jarenlange expertise en nauwe samenwerking met ons netwerk creëren we lees, leer en software-producten waar iedereen beter van wordt.
Neem een kijkje www.vandenbroele.be en ontdek zelf waar je warm van wordt!


Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm

 • Je houdt onze online kennisplatformen HRMConnect en MatConnect up-to-date met relevante, aantrekkelijke en sterke content (in de vorm van tekst, podcasts, video, procedures, e-learnings, etc.). Dit gaat over kennis (nieuwe wetgeving, of andere relevante topics) die nodig is voor de werking van medewerkers van een personeelsdienst of voor leidinggevenden, stafmedewerkers en leden van het managementteam van een gemeente.
 • Samen met de collega’s en experten ga je creatief aan de slag met de uitwerking van de kennis op onze platformen en werk je mee aan de verdere uitbouw ervan. Je ontwikkelt e-learnings, webinars, studiedagen, events, etc… en neemt er zelf ook aan deel.
 • Je verwerft zo meer en meer inzicht in de (kennis)noden van jouw klantendoelgroep en begrijpt hoe wij onze klanten kunnen versterken als kennispartner. Hierdoor kun je zelf voorstellen doen om onze producten te verbeteren.

Wat jij kan bijdragen

Wie zoeken we hiervoor?

Niemand is perfect, ook wij niet 😊 Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil.

Bepaalde kennis en expertise is altijd een meerwaarde, maar wij zoeken vooral iemand met een ondernemende spirit die ook vreugde haalt uit het samenwerken in een team.

Je bent vooral gepassioneerd door de manier waarop we in onze dynamische omgeving kennis op een professionele didactische wijze zo efficiënt mogelijk bij de klant brengen. Je staat open om hier je persoonlijke weg in af te leggen.

Daarnaast ben je iemand die energie haalt uit het sparren met experten en collega’s uit de doelgroep.

Volgende competenties vinden wij een meerwaarde:

 • Je hebt een vlotte pen voor het schrijven van nieuwsberichten, artikels, afnemen van interviews, …
 • Je bent geïnteresseerd in de lokale overheden (de steden, gemeenten, regio-werkingen die verbindingen leggen met lokale actoren en stakeholders, lokale vzw’s, ...) en je voelt affiniteit met deze sector.
 • Je bent leergierig en wil je ook verdiepen in juridische en bestuurskundige thema’s
 • Je werkt gestructureerd en bent een krak in plannen en organiseren
 • Je hebt een digitale mindset en kan vlot overweg met softwaretoepassingen.
 • Je hebt ervaring met contentmedia als video en/of podcast, of minstens een grote goesting om je hierin te verdiepen en ermee te experimenteren.
 • Ervaring is een plus, goesting een must.

Binnen het team is er ruimte om jouw rol en verantwoordelijkheden nog te laten groeien of wijzigen volgens jouw eigen wil en interesses. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn eigen talenten te ontwikkelen en in te zetten voor het team.


Wat we jou graag bieden

 • · Een waarderingspakket bestaande uit een aantrekkelijk loonpakket met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.

Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Online gesprek - Wij bellen je op voor een eerste babbel.
 3. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.

Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Liesbeth Declercq en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden Liesbeth.declercq@vandenbroele.be

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of