Redacteur kennistools

Functieomschrijving

Je houdt onze online kennisplatformen up to date met relevante, aantrekkelijke en sterke content en werkt zo mee aan de verdere uitbouw van het fonds.

 

Uitgeverij Vanden Broele

Ceci n’est pas un éditeur. We breken namelijk al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Zo komt 75 procent van onze omzet uit digitale oplossingen zoals software en online kennisportalen op maat van lokale overheden en bedrijven. Onze missie? Embedding knowledge to let grow: als innovatieve en betrouwbare kennispartner willen we lokale overheden en organisaties duurzaam laten groeien. Voorbeeldje? Met Vanden Broele Connect zijn we Belgisch marktleider in digitale kennisoplossingen en is het onze missie om politieagenten, managers, loketmedewerkers, HR-experten en zorgprofessionals met kennis te ondersteunen.  Neem gerust een kijkje op  www.finconnect.be/of www.blueconnect.be/.

 

Een werkdag als redacteur kennistools

Met het zonnetje op je gezicht fiets je naar het werk. Ondertussen dwalen je gedachten af naar je planning. ’s Ochtends even in het Belgisch staatsblad duiken om de nieuwste relevante wetswijzigingen na te lezen en te verwerken in het online portaal. In de namiddag een call met een auteur, je hebt immers een idee om de content in de vorm van een infographic te gieten. En een retroplanning opmaken voor een nieuwe uitgave. Je dag is weer

goed gevuld. Ah je bent er… Eerst een koffie en je collega’s goeiemorgen zeggen. Met je mok in de ene hand en je laptop in je andere hand start je de dag. Let’s do this!

 

De perfecte mix van waarden

We own. Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.

We rise. Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

We share. We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

We innovate. Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

We enjoy. Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.

 

En nog zo veel meer

Je komt terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt ook een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, leuke extralegale voordelen zoals een hardwarebudget en groepsverzekering.

Vereisten

Onze droomkandidaat

Onze droomkandidaat is een collega met een intrinsieke driver om kennis te verwerven en te verwerken. Een collega met een vlotte pen en oog voor detail. Iemand met frisse ideeën om te verbeteren. Door je talent voor structuur, planning & organisatie ben je de rots in de branding binnen het team.


Jouw knowhow

  • Je hebt interesse voor juridische materie en de werking van lokale besturen.
  • Je hebt een digitale mindset en kan vlot overweg met diverse software toepassingen.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Overtuig onze HR-manager Chloë van jouw talent en enthousiasme. 

Solliciteer via de jobsite: www.jobs.vandenbroele.be

 

Wil je eerst nog meer weten over ons?

Stel Steven vragen die alleen een toekomstige collega kan beantwoorden.  

E: steven.houbrechts@vandenbroele.be 

T: 050 642 804