Redacteur Politie

Functieomschrijving

Als spilfiguur van het kennisdomein Politie zorg je mee voor excellente content via ons digitaal kennisportaal, tijdschriften, boeken & opleidingen.


Vanden Broele Uitgeverij


Ceci n’est pas un éditeur. We breken namelijk al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Zo komt 75 procent van onze omzet uit digitale oplossingen zoals software en online kennisportalen op maat van lokale overheden en bedrijven. 

Met Vanden Broele Connect zijn we Belgisch marktleider in digitale kennisoplossingen en is het onze missie om politieagenten, managers, loket-medewerkers, HR-experten en zorgprofessionals met kennis te ondersteunen.


Onze missie? Kennis delen om organisaties structureel slimmer te maken: als innovatieve en betrouwbare kennispartner willen we lokale overheden en organisaties duurzaam laten groeien.


Stel je voor

Maandagmorgen. Met een tas dampende koffie klik je het Belgisch Staatsblad open op zoek naar politiewetgeving. Aha, een nieuwe wetswijziging rond cybercime. Je denkt al na over hoe je die zal vertalen naar een tekstje voor de nieuwsbrief en het LinkedIn profiel van Blue. Uiteraard pas nadat je ons platform BlueConnect hebt geüpdatet met nieuwe informatie.

Ondertussen zie je een mailtje van een expert passeren met herwerkt artikel voor ons tijdschrift BlueMinds. Je noteert op je to-do lijst dat je die straks nog moet nalezen voor je die doorgeeft aan productie. Handig, dan kan je meteen ook de nagekeken drukproeven voor deze maand meegeven. Morgen heb je daar geen tijd voor, want dan staat er een redactievergadering voor Blue Academy op de planning.

Vereisten

Onze nieuwe collega

  • Heeft een intrinsieke interesse voor politiematerie en heeft voeling met wetteksten
  • Vindt snel de weg in digitale tools en systemen
  • Heeft een vlotte pen en houdt ervan om de puntjes op de i te zetten
  • Is sterk in plannen, organiseren en coördineren
  • Heeft een professionele of academische achtergrond in criminologie of rechten, of aanverwante richting
  • Heeft enkele jaren relevante ervaring
  • Kan zich behoorlijk uitdrukken in het Frans


De perfecte mix aan waarden

We own. Je krijgt autonomie, je kan ondernemen en eigen initiatieven opzetten. Je ziet de resultaten van je werk meteen.

We rise. Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

We share. We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11.

We innovate. Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

We enjoy. Met 32 vakantiedagen kan je quality time met je gezin doorbrengen of die droomreis naar Hawaï boeken. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.


En nog zo veel meer

Bij Uitgeverij Vanden Broele krijg je niet alleen een mooi waarderingspakket met veel extralegale voordelen, maar ook 40 supergezellige collega’s. En taart. Echt waanzinnig veel taart.


Stel jezelf voor

Solliciteer hier of maak eerst kennis met Bart, je toekomstige collega en de uitgever van BlueConnect en Blue Minds.

E. bart.keirse@vandenbroele.be
T. 050 642 806