Sales Account Manager Digitale tool

Functieomschrijving

Wees de drijvende kracht in de verdere uitbouw van onze digitale tool Subsidiemanager in de markt welzijn en zorg. De steden en gemeenten zijn reeds van deze intuïtieve en innovatieve tool overtuigd, krijg jij de organisaties uit zorg en welzijn ermee aan de slag?


Vanden Broele 


Ceci n’est pas un éditeur. We breken namelijk al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Zo komt 90 procent van onze omzet uit digitale oplossingen. Als partner in kennisinnovatie willen we lokale overheden en organisaties met excellente kennis en innovatieve softwareoplossingen ontzorgen en slimmer maken. Met een strategische focus op customer intimacy én innovatie, en samen met onze inhouse IT partner www.novado.be maken we onze groeiambities waar.

Voorbeeld? Met https://www.egovflow.be/ zijn we Belgisch marktleider in e-lokketten voor lokale overheden.


Verantwoordelijkheden

Met de online toepassing www.subsidiemanager.be kunnen organisaties de voor hen relevante subsidies vinden en beheren, en zo hun doelstellingen financieren .

De steden en gemeenten zijn reeds succesvol aan de slag met de tool. Recentelijk zetten we de stap met dit product naar de sector welzijn en zorg. En nu zoeken we sales versterking om deze markt te ontwikkelen.

Jouw rol bestaat vooral business development: je brengt de markt in kaart, werkt een salesstrategie uit en gaat ermee de slag: afspraken maken, demo’s geven en deals closen. Steeds met een focus op customer intimacy, inhoud en lange termijnrelaties. Daarnaast werk je mee aan commerciële acties en ben je sparringpartner voor productontwikkeling.

En dit doe je niet alleen! Je werkt samen in een team van collega’s die samen bouwen aan kennisoplossingen voor de zorgsector. En in dit team neem jij de salesrol op.


Functievereisten


Onze droomkandidaat

  • Heeft (een eerste) saleservaring of kan ons overtuigen door zijn of haar persoonlijkheid en talenten
  • Krijgt energie van resultaten behalen en zo klanten gelukkig maken
  • Werkt het liefst autonoom en kan zichzelf heel goed motiveren en organiseren
  • Blinkt uit in luisteren, binden en overtuigen
  • Denkt strategisch mee na en kan de juiste argumenten vinden om te overtuigen

De perfecte mix van waarden

#WeOwn Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.

#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

#WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

#WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

#WeEnjoy In ons hybride samenwerkingsmodel is work-life balance voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.


En daarbovenop... 

…kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.

Ons waarderingspakket bestaat uit meer dan alleen maar een goed loon en extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen, hardwarebudget, hospitalisatie- en groepsverzekering. Daarnaast blinken we uit in die dingen die echt het verschil maken: een positieve cultuur en investeren in de groei van mensen.


Ben jij de persoon die we zoeken?

Solliciteer hier!


Of wil je eerst nog meer weten over ons?

Contacteer collega Accountmanager Valerie en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden:

E: valerie.de.groodt@vandenbroele.be

M: +32 473 698 739