Sales Partner Communicatie

Omschrijving

Je brengt rust en eenvoud in de complexe wereld van de communicatie & marketing: je stelt oplossingen voor die communicatieverantwoordelijken écht nodig hebben.   

 

Vanden Broele Productions

No-nonsense & hands-on. Daar staat Vanden Broele Productions voor. Slimme co-realisaties in digitale & offline publicaties en gepersonaliseerde communicatie. Ontzorgende partner voor bedrijven en overheden in hun communicatie. Maar Vanden broele Productions is meer dan dat: onder het merk Handmade zijn we marktleider in trouwboekjes in België en met de collega’s van het team Document management ontzorgen we besturen in de digitalisering van hun archieven.

Vanden Broele Productions maakt deel uit van de  Vanden Broele group, en is zusje van Behavioral design agency Cayman, Software Innovators Novado & Uitgeverij Vanden Broele.

 

Een werkdag als sales partner communicatie

Je bent onderweg naar een prospect. De laatste marketingcampagne leverde een aantal interessante leads op en daar pluk je nu de vruchten van. Je gedachten dwalen af naar je gesprek van gisteren. Een nieuw creatief order is al binnen, maar meer nog: we kunnen de klant organisatorisch ontzorgen in de lancering van hun internationale online & offline communicatiecampagne. Straks wil je zeker een opvolgmeeting inplannen waar je je collega specialist voor printorganisatie mee zal uitnodigen.  Ah je bent er al! Je hebt nog 20 minuutjes om je CRM te updaten en je dagplanning te overlopen. Straks een sparringsessie met je collega’s over de salesaanpak en een ‘Vanden Broele academy’ workshop over de mogelijkheden van variabele data publishing . Let’s do this!

 

De perfecte mix van waarden

We own.  Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.

We rise. Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen.. Neem deel aan onze “Vanden Broele academy” of liever een eigen opleidingsbudget? You name it!

We share. We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

We innovate. Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

We enjoy. Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.

 

En nog zo veel meer

Je komt terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen met tankkaart en leuke extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering.

Wij zoeken samen met jou naar de beste werkregio: jouw woonplaats, verkeersstromen, potentieel en de werkregio’s van de collega’s uit jouw team zijn de criteria waar we samen mee aan de slag gaan.

Vereisten

Onze droomkandidaat

Een slimme gesprekspartner, een empathisch luisteraar en een resultaatgerichte doener. Iemand die in staat is om partnerships uit te bouwen door klantenuitdagingen te vertalen naar gepersonaliseerde communicatie- of digitalisatieoplossingen. Iemand die geniet van door te gaan waar anderen stoppen. Iemand met een neus voor opportuniteiten en een hart voor klanten.

 

Jouw knowhow

  • Vertrouwd met consultative en/of provocative selling.
  • Feeling met communicatie of de grafische sector.
  • Supertroef: kennis Frans of Engels

Ben jij de persoon die we zoeken?

Overtuig onze HR-manager Chloë van jouw talent en enthousiasme.

  • jobs.vandenbroele.be

Wil je eerst nog meer weten over ons?

Stel Dieter vragen die alleen jouw toekomstige collega & leidinggevende kan beantwoorden.

  • E: dieter.dumolin@vandenbroele.be