Skip to content

Scrum master

België, Vlaams Gewest, BruggeNovado

Zo maak jij het verschil bij ons

Scrum master

Je kan je home office afwisselen met teamdagen op kantoor te Brugge en zo de ideale balans vinden voor jezelf, team & organisatie.


Zo maak jij het verschil bij ons

Als scrum master help jij anderen groeien: met jouw kennis van scrum & agile begeleid je development-teams naar het behalen van hun doelen en help je zo mee bouwen aan toepassingen die waarde toevoegen.


Novado helpt overheden en organisaties innoveren met software op maat van hun uitdaging.

Dat doen we altijd met analysetrajecten waarin we de business en gebruikers echt leren kennen. Resultaat? Applicaties die effectief doen wat onze klanten en gebruikers willen dat ze doen.
Duik gerust in een van onze cases of maak kennis met 1 van onze applicaties: www.egovflow.be: als Belgisch marktleider in e-lokketten voor lokale overheden helpen we honderdduizenden burgers in hun interacties met hun gemeente of stad.


Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm

 • Je motiveert en begeleidt een tweetal dev-teams in het toepassen van het scrum framework. Je faciliteert scrum events en zorgt er mee voor dat collega’s van het dev-team hun werk zelf kunnen organiseren, plannen en opleveren.
 • Je zet je dagelijks in voor het creëren van een goeie werkatmosfeer waar feedback en ideeën vrij kunnen stromen en mensen elkaar versterken.
 • Je helpt het team in het behalen van hun commitments. Je identificeert obstakels en helpt deze te neutraliseren.Wat jij kan bijdragen

Niemand is perfect, ook wij niet 😊 Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil.

 • Je hebt ervaring als facilitator: je kan een meeting leiden en brengt dynamiek en positieve energie. Je verbindt mensen, en ziet hun talenten. Je enthousiasmeert en motiveert.
 • Je bent goed in plannen en organiseren, je kan de rol van timekeeper makkelijk opnemen.
 • Of je kan scrum-certificering voorleggen of je hebt relevante ervaring en de goesting om certificaten te behalen.
 • Je begrijpt moderne software engineering principes. Je brengt een brede kennis van technologie en kan zich snel inwerken in producten, doelstellingen en processen.


Wat we jou graag bieden

Een waarderingspakket bestaande uit een marktconform loon met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget of wagen en tankkaart, hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.


 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Online gesprek - Wij bellen je op voor een eerste babbel.
 3. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Ignace en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden ignace.savels@novado.be


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of