Skip to content

.NET application developer met ervaring

Brugge, Vlaams Gewest, BelgiëNovado

SENIOR C# DEVELOPER

Je kan teamdagen op kantoor afwisselen met je home office en zo de ideale balans voor jezelf, het team en de organisatie vinden!


Zo maak jij het verschil bij ons…

Met jouw uitgebreide expertise in C# development kun jij in een projectteam het verschil maken: je neemt architecturale beslissingen, helpt complexe vraagstukken mee oplossen en bent de collega die het voortouw in communicatie met de stakeholders neemt.


Novado, software innovators

Novado helpt overheden en organisaties innoveren met software op maat van hun uitdaging. Dat doen we altijd met analysetrajecten waarin we de business en gebruikers echt leren kennen. Resultaat? Applicaties die effectief doen wat onze klanten en gebruikers willen dat ze doen.

Duik gerust in een van onze cases of maak kennis met 1 van onze applicaties: eGovFlow: als Belgisch marktleider in e-lokketten voor lokale overheden helpen we duizenden burgers in hun interacties met hun gemeente of stad.


Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm

 • Als senior developer bouw je samen met je collega’s aan applicaties met heldere en gestructureerde code. Daarnaast ben je de trekker in een goeie uitrol van alle delen van het ontwikkelproces, van analyse t.e.m. deployment.
 • Je speelt een belangrijke rol in het nemen van architecturale beslissingen. Je kan een visie ontwikkelen over de verdere ontwikkeling van een applicatie en deze op een heldere manier overbrengen naar alle stakeholders.
 • Je kan een brede range aan rollen opnemen in een agile en scrum-omgeving. Je neemt die zaken op die nodig zijn en helpt zo het team om zijn commitments te halen.


Onze tech stack

Elk van onze producten heeft wel z’n eigenheid, maar onze standaard stack bestaat uit .Net (al dan niet Core) & C# voor de backend code, Sql Server en Solr voor data en search. Wat de frontend betreft zijn html5/css3 en javascript uiteraard niet weg te denken.

Voor SPA's gebruiken we Vue.js en voor de niet spa toepassingen werken we met Asp.Net MVC+Razor.

Onze standaard ontwikkelomgeving: Visual Studio (altijd de meest recente versie uiteraard), Visual Studio Code en Azure Devops voor source control & work planning. Voor de fans hebben we Resharper en Fork.

Dit kan jij bijdragen

 • Je verdiende je strepen in development (C#, javascript, SQL) en hebt ervaring in object-gericht programmeren.
 • Je houdt van programmeren en steekt graag met het team de handen uit de mouwen
 • Je kan helder communiceren met alle stakeholders en kan ook complexe onderwerpen bevattelijk uitleggen.
 • Je volgt best practices en nieuwe trends op de voet en deelt die met collega’s
 • Je hebt interesse in data management, process automation of smart government

Niemand is perfect, wij ook niet 😊. Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil.


Wat we jou graag bieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een marktconform loon met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget, hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Online gesprek - Wij bellen je op voor een eerste babbel.
 3. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken!


Wil je graag eerst nog meer weten?

Contacteer Jeffrey en stel die vragen die enkel onze CTO kan beantwoorden. 
jeffrey.de.pretre@novado.be 

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of