Senior C# developer

Functieomschrijving

Met jouw uitgebreide expertise in C# development kun jij in een projectteam het verschil maken: je neemt architecturale beslissingen, helpt complexe vraagstukken mee oplossen en bent de collega die het voortouw in communicatie met de stakeholders neemt.

Novado Software Innovators

Novado helpt organisaties innoveren met software op maat van hun uitdaging. Dat doen we altijd met analysetrajecten waarin we de business en gebruikers echt leren kennen. Resultaat? Applicaties die effectief doen wat onze klanten en gebruikers willen dat ze doen. Duik gerust in een van onze cases.


Jouw verantwoordelijkheden

Als senior developer bouw je samen met je collega’s aan applicaties met heldere en gestructureerde code. Daarnaast ben je de trekker in een goeie uitrol van alle delen van het ontwikkelproces, van analyse tem deployment.

Je speelt een belangrijke rol in het nemen van architecturale beslissingen. Je kan een visie ontwikkelen over de verdere ontwikkeling van een applicatie en deze op een heldere manier overbrengen naar alle stakeholders.

Je kan een brede range aan rollen opnemen in een agile en scrum-omgeving. Je neemt die zaken op die nodig zijn en helpt zo het team om zijn commitments te halen.

Functievereisten

Onze ideale kandidaat

  • Verdiende zijn/haar strepen in development (C#, javascript, SQL) en heeft ervaring in object-gericht programmeren.
  • Houdt van programmeren en steekt graag met het team de handen uit de mouwen
  • Kan helder communiceren met alle stakeholders en kan ook complexe onderwerpen bevattelijk uitleggen.
  • Volgt best practices en nieuwe trends op de voet en deelt die met collega’s.
  • Heeft interesse in data management, process automation of smart government.

Tech stack

Elk van onze producten heeft wel z'n eigenheid maar onze standaard stack bestaat uit:

.Net (al dan niet Core) & C# voor de backend code, Sql Server en Solr voor data en search.

Wat de frontend betreft zijn html5/css3 en javascript uiteraard niet weg te denken.

Voor SPA's gebruiken we Vue.js en voor de niet spa toepassingen werken we met Asp.Net MVC+Razor.

Onze standaard ontwikkelomgeving is redelijk standaard: Visual Studio (altijd de meest recente versie uiteraard), Visual Studio Code en Azure Devops voor source control & work planning. Voor de fans hebben we Resharper en Fork.


En daarbovenop…

...kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.

We bieden een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen met tankkaart en extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering.

Daarnaast blinken we uit in wat écht belangrijk is: we investeren in groei van mensen en een mensgerichte bedrijfscultuur.


Stel jezelf voor en solliciteer, of stel Jeffrey eerst een vraag die enkel onze CTO kan beantwoorden.

E. jeffrey@novado.be

T. 050 64 28 66