Strategic Product Lead

Omschrijving

Je bent samen met je team de drijvende kracht achter de groei van bestaande producten én de ontwikkeling & lancering van nieuwe softwaretoepassingen. 

 

Wonderjaren

Avonturen zijn zo om, en herinneringen vliegen voorbij. Daarom ontwikkelen we gepersonaliseerde fotoverhalen die mooie momenten vastgrijpen. Met high-end drukwerk en geavanceerde gezichtsherkenning (ontwikkeld in samenwerking met KULeuven) maken we herinneringen weer tastbaar. Voorlopig doen we dat enkel voor leerlingen en ouders, maar we dromen ervan om binnenkort ook andere markten veroveren. Tover jij deze start-up om in een scale-up?

 

Stel je voor!

Je bent onderweg naar het werk…  Je gedachten dwalen af naar het marketing- en salesplan die je samen met je team aan het opmaken bent voor de productlancering en de vermarkting van jullie gloednieuw product. Jep, het staat vast: met jullie go-to-market strategie gaan jullie potten breken. De ideeën voor een nieuwe business case beginnen al op te borrelen.

Oh, je bent er al bijna. Je vraagt je ondertussen af hoe je de volgende brainstormsessie over je nieuwe productvoorstel zal aanpakken. En de co-creatiesessie met gebruikers komt er ook aan… spannend!

Aangekomen op kantoor. Eerst tijd voor koffie. Met je mok in de hand open je Outlook. Vandaag op de planning: opmaken van een projectplan en brainstorm met je team. Een overleg met IT over een nieuwe reeks van functionaliteiten van de software. En een meeting met de general manager over de algemene strategie en productontwikkeling van jouw productenlijn. Let's do this!


Take ownership. Have an impact. Grow with us.

#WeOwn Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je

werk.

#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

#WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

#WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

#WeEnjoy Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.

 

En daarbovenop…

...kom je terecht in een stabiele en groeiende, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt ook een interessant waarderingspakket met een marktconform loon en leuke extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering. 

Vereisten

Je blinkt uit in ...

Met jouw people skills haal je het beste in mensen naar boven. Je bent een kei in enthousiasmeren, een visie ontwikkelen, plannen, organiseren en communiceren. Je bent een échte bruggenbouwer en gaat door waar anderen stoppen.

Je deed als productmanager of productmarketeer voor softwareoplossingen, ervaring op in het opstellen, verdedigen en verfijnen van business cases, met het opstellen van een concurrentieanalyse & de opmaak van een go-to-market strategie.

 

Je hebt feeling met het opzetten van een marketingcampagne en marketingacties. Maar bovenal heb je een helicopterzicht en kun je een strategie opmaken en collega’s coachen en aansturen in de richting van een doel. Dankzij je onstilbare honger naar kennis heb je de competentie om markten en behoeften te detecteren en te exploreren. Én je kan deze opportuniteiten vertalen naar een visie en strategie voor nieuwe toepassingen.

 

Wil je nog eerst meer weten over ons?  
Maak kennis met Boke, onze collega die je misschien binnenkort zal opvolgen.  

  • T  050 45 61 88