Systems & Support Engineer

Omschrijving

Je neemt samen met je collega’s de lead in de ontwikkeling van it-systemen en it-tools die onze innovatieve organisatie vooruithelpen. 


Stel je voor!

Je bent onderweg naar je werk… Je gedachten dwalen af naar je laatste meeting waarbij je team een voorstel heeft gelanceerd om een tool uit te rollen binnen de groep. Je hebt al zin om aan je projectplan te beginnen. Straks ook het dossier voor de wijziging van telefooncentrale voorbereiden, de aankoop van een reeks nieuwe pc’s en een briefing aan het management.


Aangekomen op kantoor… Eerst tijd voor een koffie en een korte planningsmeeting. Alles loopt gelukkig goed met de net vernieuwde servers. Het is deze voormiddag jouw beurt om de supportrol op te nemen. Je opent Top Desk en behandelt de meest dringende tickets. Ondertussen denk je na over hoe je steeds terugkerende – saaie- administratieve taken kan vermijden: automatisatie, daar wil je op inzetten! Je zet dit punt op de agenda van je teamoverleg en volgt de status van de openstaande punten op. 

Let’s do this! 


Take ownership. Have an impact. Grow with us.

#WeOwn Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je

werk.

#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.

#WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?

#WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.

#WeEnjoy Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.

 

En daarbovenop…

...kom je terecht in een stabiele en groeiende, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt ook een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen met tankkaart en leuke extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering. 

Vereisten

Wij dromen van

Een enthousiaste collega met talenten in plannen, organiseren, communiceren en de lead nemen. Iemand die samen met je collega’s een visie op de werking van het team kan ontwikkelen, zeer hands-on acties kan uitwerken en resultaten behalen. Met jouw IT-kennis en drive ben je het spreekwoordelijke vierde wiel aan de wagen en vorm je een aanspreekpunt voor het management van de verschillende entiteiten.


Jouw know-how

Je kent besturingssystemen Windows & Mac, netwerken en Office 365. Je hebt affiniteit met virtualisatie en automatisatietools. 


Wil je eerst nog meer weten over ons?

Maak even een praatje met je toekomstige manager Bram:

  • M. 0477 63 38 69

Of met Jens, een collega uit je toekomstige team.

  • M. 0472 868 320