Systems & Support Teamlead

Omschrijving

Je coacht ons Systems & Support team aan en creëert zo een onvergetelijke ervaring voor onze gebruikers.Vanden Broele Group

Wij zijn een enthousiaste groep van vier bedrijven met communicatie en informatie als rode draad. Zo hebben we een uitgeverij, softwarebedrijf, communicatiebureau en een grafische groep.


Stel je voor!

Je wekelijkse agenda ziet er altijd goed gevuld en gevarieerd uit: je installeert en configureert hard- of software bij je collega, je leidt een overleg met je twee collega’s om de planning en lopende projecten op te volgen, je doet research naar leveranciers voor de aankoop van nieuwe pc’s en je bereidt een meeting voor met de general manager over de werking van service desk.

Tussendoor sta je mee in voor het behandelen van de first line tickets, het optimaliseren van de workflows, het signaleren van de terugkerende problemen, denk je proactief mee op vlak van security en voorzie je opleidingen over specifieke onderwerpen. 

Vereisten

Je blinkt uit in...

Je talenten zitten ongetwijfeld in plannen, organiseren, communiceren en de lead nemen. Met jouw IT-kennis en enthousiaste drive ben je het spreekwoordelijke vierde wiel aan de wagen en vorm je een aanspreekpunt voor het management van de verschillende entiteiten.  


Je hebt affiniteit met...

  • Besturingssystemen Windows & Mac, netwerken en Office 365
  • Project management


Wil je eerst nog meer weten over ons?

Maak even een praatje met je toekomstige manager Bram:

  • M. 0477 63 38 69

Of kom via de collega die je zal opvolgen, Gauthier, alles te weten over het leven op onze werkvloer: 

  • M.  0473 69 87 39