Skip to Content

C# developer met groeipotentieel

België, Vlaams Gewest, BruggeNovado

FunctieomschrijvingSamen met je team van developers, UX-experten en analisten bouw je mee aan slimme en intuïtieve software die waarde toevoegt aan de werking van onze klanten en hun eindgebruikers.


Novado Software Innovators

Novado helpt overheden en organisaties innoveren met software op maat van hun uitdaging. Dat doen we altijd met analysetrajecten waarin we de business en gebruikers echt leren kennen. Resultaat? Applicaties die effectief doen wat onze klanten en gebruikers willen dat ze doen. Duik gerust in een van onze cases of maak kennis met 1 van onze applicaties: www.egovflow.be: als Belgisch marktleider in e-lokketten voor lokale overheden helpen we duizenden burgers in hun interacties met hun gemeente of stad.Jouw verantwoordelijkheden
Je bouwt samen met je collega’s aan applicaties met heldere en gestructureerde code. Met je technische bagage, sterke programmeer skills en inzicht in softwarestructuur ben je een frisse wind in ons team van developers.

Je ontwikkelt betrouwbare en gebruiksvriendelijke applicaties in .NET en denkt na over herbruikbaarheid van je code. Je volgt de nieuwste trends in .NET op de voet.

Naargelang jouw interesses en talenten kun je verder groeien in expertise of naar verschillende rollen in een agile en scrum-omgeving. Je leert van de experts in je team, maar je zorgt zelf ook voor een waardevolle inbreng.


Vereisten

Onze ideale kandidaat

  • Heeft een eerste ervaring development (C#, javascript, SQL) en in object-gericht programmeren.
  • Heeft interesse om zich te verdiepen in content management systemen (Umbraco)
  • Heeft een passie voor programmeren.
  • Houdt ervan om in een team samen te werken en kan goed communiceren.
  • Denkt graag mee, toont betrokkenheid en kan zelfstandig werken.


Tech stack

Elk van onze producten heeft wel z'n eigenheid maar onze standaard stack bestaat uit:

.Net (al dan niet Core) & C# voor de backend code, Sql Server en Solr voor data en search.

Wat de frontend betreft zijn html5/css3 en javascript uiteraard niet weg te denken.

Voor SPA's gebruiken we Vue.js en voor de niet spa toepassingen werken we met Asp.Net MVC+Razor.

Onze standaard ontwikkelomgeving is redelijk standaard: Visual Studio (altijd de meest recente versie uiteraard), Visual Studio Code en Azure Devops voor source control & work planning. Voor de fans hebben we Resharper en Fork.


Wat kunnen we jou bieden... 
Een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen met tankkaart en extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering.

Daarnaast blinken we uit in wat écht belangrijk is: we investeren in groei van mensen en een mensgerichte bedrijfscultuur.

Je komt terecht in een dynamische, maar tegelijk stabiele omgeving met financiële zekerheid en veel groeimogelijkheden.


Stel jezelf voor en solliciteer, of stel Jeffrey eerst een vraag die enkel onze CTO kan beantwoorden.

E. jeffrey@novado.be

T. 050 64 28 66

of