Overslaan naar content

Groeitraject functioneel analist

Op locatie, Hybride
 • Brugge, Vlaams Gewest, België
Vanden Broele

Zo maak jij het verschil bij ons…

Als functioneel analist bij Vanden Broele heb je een grote impact op de digitale interactie tussen burger en overheid. Je analyseert de huidige processen, doet voorstellen om deze te optimaliseren en configureert daarna zelf je oplossingen in ons low-code platform. In een groeitraject bij Vanden Broele kan je on-the-job heel veel bijleren van onze gepassioneerde collega’s, krijg je vanaf dag één veel verantwoordelijkheden & wordt initiatief absoluut aangemoedigd! Nu al overtuigd? Grijp je kans, solliciteer nu & kom terecht in een warm en innovatief bedrijf!


Dit zegt collega Evelien over werken bij Vanden Broele

"Bij Vanden Broele heerst er een vriendelijke en open sfeer waarbij iedereen zich onmiddellijk welkom voelt. Vanaf de eerste dag werd ik behandeld als een volwaardige collega, ongeacht mijn groeitraject. Dit heeft me enorm gemotiveerd om te groeien en mijn bijdrage aan het team te leveren. We hebben een cultuur waarin we elkaar ondersteunen en waar ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, er is steeds begeleiding door je collega's of je coach. Het is zeer leuk om het concrete resultaat van mijn werk te zien en te weten dat ik echt een verschil maak. Doorheen het jaar worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd zoals #WeShare-sessies of leuke acties van het kook- of feestteam. Deze momenten van ontspanning en plezier zijn voor mij een bewijs van hoe uniek onze werkomgeving is. Ik voel me echt bevoorrecht om deel uit te maken van zo'n warme en dynamische gemeenschap."


Vanden Broele, tools met kennis

Bij Vanden Broele zijn we niet zomaar een bedrijf. We zijn een team van gedreven collega's met een passie voor het ontwikkelen van slimme software voor overheden. Wat ons anders maakt, is onze ongeëvenaarde kennis van de complexe wereld van overheidsprocessen en wetgeving. We combineren serieuze tech met knowhow én een hart voor mensen!

Bij Vanden Broele begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee overheidsdiensten worden geconfronteerd. Voorbeeldje? Onze toepassing eGovFlow is hét platform die digitale transacties tussen de burger & lokale besturen efficiënter en toegankelijker maakt. Via onze softwareoplossing kunnen verenigingen bv. hun subsidies digitaal aanvragen bij hun stad/gemeente. Of krijg jij jouw ‘attest goed gedrag en zeden’ met een aantal simpele clicks in jouw mailbox toegestuurd.

Geef deze verantwoordelijkheden zelf vorm

 • Je voert gesprekken met onze klanten om de stappen te onderzoeken die nodig zijn om een proces te digitaliseren (meestal dienstverleningsprocessen zoals het aanvragen van een vergunning of een subsidie voor je vereniging).
 • Op basis van jouw analyse zoek je naar de beste manier om dit proces te optimaliseren. Je werkt hiervoor nauw samen met je team en leert uit eerdere processen die al door Vanden Broele werden gedigitaliseerd.
 • Je bouwt zelf het proces in onze low-code-studio. Je test en valideert dit proces samen met de klanten en past iteratief aan, zodat het helemaal aansluit op de noden van de klant.
 • Je begeleidt de klant totdat het proces live staat. Je staat steeds klaar om in te grijpen waar nodig bij vragen.
 • Je staat in nauw contact met de 'product owner' en het softwareteam om eventueel bijkomende features in ons platform te laten ontwikkelen.

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Onze gepassioneerde collega’s kijken er naar uit om je vol enthousiasme te coachen in jouw groeitraject naar analist.


Dit kan jij bijdragen

 • Je kan vlot communiceren. Je voelt je comfortabel in interactie met klanten.
 • Je hebt geen technische achtergrond nodig, maar hebt wel een sterke feeling voor digitale tooling.
 • Je spit graag zaken uit tot in de diepte en haalt energie uit het oplossen van problemen.
 • Je blinkt zowel uit in zelfstandig werken als in samenwerken in team.
 • Je hebt een master in handelswetenschappen, bedrijfskunde… of gelijkwaardig door ervaring.

Niemand is perfect, ook wij niet! Met een gezonde dosis passie, drive en leergierigheid kom je al heel ver!


Wat we jou graag bieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een concurrentieel loon met een thuiswerkvergoeding, maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling van openbaar vervoer en heel wat extralegale voordelen, zoals een hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.
 • Een groeitraject naar analist staat garant voor een vliegende start van je carrière, waarbij je versneld de vaardigheden ontwikkelt om uit te groeien tot een waardevolle analist. Ideaal voor leergierige starters of professionals die een nieuwe wending aan hun carrière willen geven. 


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

3. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.

2. Kennismaking - We nodigen jou uit voor een babbel bij ons op kantoor.

1. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Evelien en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden evelien.claeys@vandenbroele.be.


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of