Overslaan naar content

IT analist ontwikkelaar

Op locatie, Hybride
 • Brugge, Vlaams Gewest, België
Vanden Broele

Zo maak jij het verschil bij ons

Als analist ontwikkelaar (of analist developer) maak je jouw klanten gelukkig door mee te denken in de analyse van hun administratieve processen, en deze te vervolgens te configureren en op maat van hun behoeften te ontwikkelen. Je bouwt zo mee aan digitale tools die miljoenen burgers gebruiken voor hun interacties met de overheid.


Dit zegt collega Robbe over werken bij Vanden Broele

“Bij Vanden Broele krijg je heel veel ownership en heb je de vrijheid om jezelf te organiseren. Er zijn mogelijkheden om te groeien naar de rollen die jou het beste liggen. Daarnaast vind ik het leuk dat je de impact van je werk duidelijk kan voelen. We hebben een team waar iedereen elkaar kent en ik kan letterlijk aan iedereen hulp vragen. Ik geniet ook van de vele leuke momenten die doorheen het jaar worden georganiseerd zoals een ‘Thirsty Thursday’, kerstdrink in de Irish Pub of lunch met de collega’s.”


Vanden Broele, tools met kennis

Bij Vanden Broele zijn we niet zomaar een bedrijf. We zijn een team van gedreven collega's met een passie voor het ontwikkelen van slimme software voor overheden. Wat ons anders maakt, is onze ongeëvenaarde kennis van de complexe wereld van overheidsprocessen en wetgeving. We combineren serieuze tech met serieuze knowhow én een hart voor mensen, maar we hebben nog steeds plezier onderweg!


Bij Vanden Broele begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee overheidsdiensten worden geconfronteerd. Voorbeeldje? Met ons low-code Skryv-platform kunnen overheden snel en moeiteloos transactionele applicaties te ontwikkelen die naadloos aansluiten op hun behoeften. Aan de hand van intuïtieve processen creëren we heel snel krachtige applicaties, zoals ‘Mijnverbouwpremie’ waarmee tienduizenden gebruikers hun renovatiepremies aanvragen. 


Neem een kijkje www.vandenbroele.be en ontdek zelf waar je warm van wordt!


Onze techstack

De ontwikkeling van onze maatwerkoplossingen en integraties is gebaseerd op een moderne stack: Java, Spring, Node.js, React, Elastic Search, docker, AWS, terraform.

Dit kan jij bijdragen

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in informatica, IT, of een vergelijkbare opleiding, of je hebt gelijkwaardige ervaring.
 • Je hebt aantoonbare ervaring en expertise in een JAVA omgeving.
 • Je hebt een sterke affiniteit met of interesse in digitalisering van werkprocessen en web technologieën.
 • Je hebt een passie voor kwaliteit en streeft naar het leveren van uitstekende technische oplossingen, en werkt hiervoor graag samen in team.
 • Je houdt ervan om te communiceren met onze klanten. Je houdt altijd de klant in het achterhoofd en krijgt een goed inzicht in hun behoeften.
 • Je kan Engelse documentatie lezen. Kennis van het Frans is een mooi pluspunt.

Niemand is perfect, ook wij niet 😊 Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil.


Wat we jou graag bieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een concurrentieel loon met netto-vergoedingen, en maaltijdcheques en heel wat extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget of bedrijfswagen, hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.


Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Eerste kennismaking – We nodigen je uit voor een babbel bij ons op kantoor.
 3. Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


Of wil je graag nog meer weten?

Contacteer Robbe en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden robbe.de.rijck@vandenbroele.be.


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of