Overslaan naar content

Java developer

Op locatie
 • Brugge, Vlaams Gewest, België
Vanden Broele

Zo maak jij het verschil bij ons

Als Java developer maak jij deel uit van het development team dat verantwoordelijk is voor het toevoegen van nieuwe features aan het Skryv platform en het onderhouden ervan. Dit betekent dat jij nieuwe functies ontwerpt vanaf de basis en experimenteert met nieuwe technologieën. Tijdens je werk zul je vaak betrokken zijn bij pair programming-sessies, maar er is ook ruimte om zelf te leren, ontwikkelen en te experimenteren. 


Dit zegt collega Bram over werken bij Vanden Broele

"Bij Vanden Broele ademt het team het motto 'samen sterk'. Er is een grote drive om als team te slagen en dat uit zich op vele manieren. Er leeft een grote drive naar improvement, iedereen wil graag van elkaar leren. Daarnaast is er ook een heel trots gevoel over het product waar wij aan werken.

Via pair programming werken we vaak met twee aan 1 pc waardoor je heel makkelijk van elkaar kan bijleren en tips/tricks uitwisselen. Naast het werkgerelateerde wordt er ook veel aandacht besteed aan leuke team momenten doorheen het jaar (welcomes lunch, nieuwjaarsreceptie, Thirsty Thursdays, croques,…). Hierdoor leer je je teamgenoten en collega’s uit andere teams ook op een andere manier kennen. Op die manier leer je snel heel veel mensen kennen en voel je je snel thuis bij Vanden Broele."


Vanden Broele, tools met kennis

Bij Vanden Broele zijn we niet zomaar een bedrijf. We zijn een team van gedreven collega's met een passie voor het ontwikkelen van slimme software voor overheden. Wat ons anders maakt, is onze ongeëvenaarde kennis van de complexe wereld van overheidsprocessen en wetgeving. We combineren serieuze tech met serieuze knowhow én een hart voor mensen, maar we hebben nog steeds plezier onderweg!


Bij Vanden Broele begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee overheidsdiensten worden geconfronteerd. Voorbeeldjes?

 • Met de toepassing eGovFlow zijn we Belgisch marktleider in digitale dienstverlening naar miljoenen burgers.
 • Ons low-code Skryv-platform stelt overheden in staat om snel en moeiteloos transactionele applicaties te ontwikkelen die naadloos aansluiten op hun behoeften. Aan de hand van intuïtieve processen creëren we heel snel krachtige applicaties, zoals ‘Mijnverbouwpremie’ waarmee tienduizenden gebruikers hun renovatiepremies aanvragen.

Neem een kijkje www.vandenbroele.be en ontdek zelf waar je warm van wordt!


Onze techstack

De ontwikkeling van onze maatwerkoplossingen en integraties is gebasseerd op een moderne technologische stack. Namelijk Java, Spring, Node.js, React, Elastic Search, docker, terraform, AWS.

Dit kan jij bijdragen

 • Je bent een gemotiveerde ontwikkelaar die graag bij wil leren.
 • Je geeft om wat je bouwt en je focus ligt op kwaliteit.
 • Je neemt ownership en bent altijd op zoek naar verbetering.
 • Je hecht waarde aan goede ontwikkelpraktijken (TDD, CI/CD, XP, ...).
 • Je werkt graag in teamverband (pair programming en scrumteam)
 • Je bent in staat om grote problemen op te splitsen in kleinere delen en je oplossingen te delen met het team.
 • Je houdt het grotere plaatje in het oog (het Skryv platorm).

Niemand is perfect, ook wij niet 😊 Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil.


Wat we jou graag bieden

 • Een waarderingspakket bestaande uit een marktconform loon met een thuiswerkvergoeding, fietsvergoeding en heel wat extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget of bedrijfswagen met tankkaart, hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s 😊!
 • Een innovatieve werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.
 • Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.
 • Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.

Drie, twee, één – start!

Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:

 1. Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.
 2. Kennismaking - We nodigen jou uit voor een babbel bij ons op kantoor.
 3. Challenge - Als we beide overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).

Start! - Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.


Of wil je graag eerst nog meer weten?

Contacteer Roel en stel die vragen die alleen een collega kan beantwoorden roel.de.maeyer@vandenbroele.be.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

of